Hyppää sisältöön

Ascot Sales 2017 – hevoshuutokauppa Jokimaalla perjantaina 30.6.

Lahden Hevosystäväinseura ry järjestää tänä vuonna Suur-Hollola- viikonlopun käynnistävän Lahti Ascot- lounasravitapahtuman yhteydessä ensimmäistä kertaa Ascot Sales- hevoshuutokaupan.

Kansainvälisen ”mixed sale”- perinteen mukaisesti huutokaupassa on myynnissä huippusukuisia varsoja ja emätammoja sekä laadukkaita ja menestyneitä kilpahevosia. Ascot Sales on tarkoitettu niin lämminverisille kuin suomenhevosille.

-  Laatu on huutokaupan avainsana ja se tulee myös näkymään mukana olevissa hevosissa. Kaikkiaan myyntiin tulee 25 hevosta ja hevosten pohjahinta on 5000 euroa, Jokimaan raviradan vt. toimitusjohtaja Mikko Korpela kertoo.

Tällä hetkellä mukana huutokaupassa ovat jo muun muassa hallitsevan ravikuningas Vitterin 2-vuotias veli Salpaus Seppo (I.P. Lento – Aneliatar), jalostusmarkkinoiden tämän hetken kuumimman oriin Ready Cashin 1-vuotias poika Stonecapes Sparrow (emä Enchanted Victory), huippuperiyttäjä Conway Hallin 2-vuotias poika MAS Commander sekä Venicen isänä tunnetun Quite Easyn ja SE-tamma Piece By Piecen 2-vuotias poika Piece Of Quality.

- Ascot Sales-huutokauppa on huipputilaisuus niin kasvattajille kuin omistajille tuoda hevosiaan myyntiin. Laatuhevosten etsijöille Ascot Sales on ohittamaton ostostilaisuus. Myös kimppojen kannattaa pitää huutokauppa mielessä, kun haussa on uusia hevosia, Mikko Korpela jatkaa.

Ascot Sales 2017-huutokauppatapahtuman säännöt julkistetaan helmikuun 2017 aikana.

Ascot Sales 2017 järjestetään Jokimaalla perjantaina 30.6.2017 klo 18 alkaen. Ennen tätä ravikeskus isännöi jo perinteiseksi muodostuneita Lahti Ascot- lounasraveja. Jokimaan ravivuoden ykköstapahtuma, Suur-Hollola-ajot, ravataan 1.—2.7.2017.

Lisätietoja,
Mikko Korpela
vt. toimitusjohtaja
Jokimaan ravikeskus
040-513 8329
mikko.korpela@jokimaanravit.fi