Hyppää sisältöön

Antti Pihlströmin osaomistama ja osakasvattama She Rains voitti Kasvattajakruunun

Jääkiekkoilija Antti Pihlström oli paikalla Metsämäen raviradalla Turussa kannustamassa hevosensa voittoon. Kaksivuotiaiden oriiden ja ruunien Kasvattajakruunu-finaalin voitti Sahara Peyote.

Antti Pihlström Jukka Torvinen She Rains Kasvattajakruunu 24112918 kuva Suomen Hippos Hanna Laakso
Osaomistaja ja osakasvattaja Antti Pihlström sekä ohjastaja Jukka Torvinen juhlistivat She Rainsin Kasvattajakruunu-finaalivoittoa. Kuva: Suomen Hippos / Hanna Laakso
Pekka Korven valmentama ja Jukka Torvisen ohjastama She Rains voitti kaksivuotiaiden tammojen Kasvattajakruunu-finaalin, jonka ykköspalkinto oli 15 000 euroa. Lähdössä toiseksi sijoittui Edwina Orden ja kolmanneksi First Class Lady. 

Voittajan ovat kasvattaneet Antti Pihlström ja Punkarin Hevostalli Ky. Pihlström omistaa tamman yhdessä kolmen muun jääkiekkoilijan kanssa. 

"Tämä on mahtavaa, kun hevosta on kasvattajana seurannut alusta alkaen. Sanattomaksi vetää”, Antti Pihlström kommentoi voittajahaastattelussa. 

Ohjastaja Jukka Torvinen kertoi, että hänellä oli rento fiilis kilpailuun lähdettäessä. 

"Antin (Pihlström) kanssa vähän suunniteltiin etukäteen, että miten lähtö voisi mennä. Tiesimme kyllä, että tamma pystyy voittamaan", Torvinen sanoi. 

Kaksivuotiaiden oriiden ja ruunien Kasvattajakruunu-finaalissa voiton vei Markku Niemisen valmentama Sahara Peyote. Lähdön loppusuoralla nähtiin tiukka kamppailu, ja kärkikolmikko Sahara Peyote, BWT Echo sekä Raskolnikov Frido ohittivat maalipaalun lähes rinta rinnan. 

Sahara Peyoten ovat kasvattaneet Petra Huhti ja Tiia Halonen ja sen omistaa Fincumet Group Oy.

Niemisen talli menestyi Kasvattajakruunu-kilpailussa myös viime lauantaina, jolloin Lexus Dream tykitti nelivuotiaiden oriiden ja ruunien finaalin voittoon Jyväskylässä. 

Sahara Peyote Antti Veteläinen 24112018 Turku kuva Suomen Hippos Hanna Laakso
Sahara Peyoten kanssa voittajaseremoniohin pääsi hoitaja Antti Veteläinen. Kuva: Suomen Hippos / Hanna Laakso
Sahara Peyote BWT Echo Raskolnikov Frido 24112018 Turku kuva Suomen Hippos Hanna Laakso
Kaksivuotiaiden oriiden ja ruunien Kasvattajakruunu-finaalin loppusuoralla käytiin tasainen kamppailu voitosta. Kuva: Suomen Hippos / Hanna Laakso
Turun lauantairavien lähtöjen tulokset löydät täältä

Lisätietoja: 

Hanna Laakso
Tiedottaja, Suomen Hippos
hanna.laakso@hippos.fi
040 837 8403