Hyppää sisältöön

Annika Nisonen kilpailutoiminnan koordinaattoriksi

Annika Nisonen on valittu Suomen Hippoksen kilpailutoiminnan koordinaattoriksi. Nisonen on työskennellyt Hippoksen kilpailuosastolla perhevapaan sijaisena kesäkuusta 2022 elokuuhun 2023.

Nisonen on aktiivinen toimija raviurheilun saralla ja toiminut myös muun muassa raviurheilun mediatyöläisenä sekä erilaisissa toimihenkilötehtävissä.

”Annika tuntee talon ja hänellä on laaja kokemus kilpailuosaston tehtävistä. Annikan vuorovaikutus kilpailijoiden kanssa on saanut kiitosta ja hänen osaamisensa täydentää kilpailuosaston muiden ammattilaisten osaamista”, toimitusjohtaja Minna Mäenpää perustelee valintaa.

Nisonen aloittaa työssään joulukuun alussa. Myös uusi ravikilpailujohtaja Arto Hytönen aloittaa Hippoksessa joulukuun aikana. Kilpailuosaston toimintaa halutaan organisoida nyt tehtyjen rekrytointipäätösten myötä kokonaisuudessaan uudelleen.

”Emme palaa täysin samaan malliin, jossa toimimme aikaisemmin. Lähtökohtana on purkaa hierarkiaa ja määrittää selvät vastuualueet jokaiselle, jotta päätöksenteko ja toiminta on tehokasta. Meillä on talossa valtavan hyvää osaamista ja se halutaan saada käyttöön”, Mäenpää jatkaa.

Raviurheilun kilpailukalenterin osalta avainroolissa on yhteistyö ratojen kilpailupäälliköiden ja kilpailusihteereiden kanssa.

”Ravikilpailukalenterin rakentaminen ja sarjasuunnittelu on Hippoksen ja ratojen yhteinen asia, jossa tarvitaan sekä valtakunnallista että alueellista näkemystä. Hippoksen osalta keskusjärjestössä tullaan vahvistamaan tarvittavaa osaamista kilpailutoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen viimeistään alkuvuonna. Uutena raviurheilujohtajana Artolla tulee olemaan vahva rooli organisaation kehittämisessä, tehtävien oikeassa roolituksessa ja kaikkien osaamisen hyödyntämisessä parhaalla mahdollisella tavalla”, Mäenpää avaa.

”Palaan ilolla töihin Suomen Hippokseen. Työ raviurheilun ja raviurheilevien ihmisten parissa on moniulotteisuudessaan äärimmäisen kiehtovaa ja mielenkiintoista”, Annika Nisonen kertoo.

Lisätietoja:

Minna Mäenpää
Toimitusjohtaja, Suomen Hippos
p. 040 511 2067