Hyppää sisältöön

Anni Järvinen on aloittanut uutena työntekijänä Suomen Hippoksen kilpailuosastolla

Anni Järvinen, 23, on aloittanut 24.2. alkaen uutena työntekijänä Suomen Hippoksen kilpailuosastolla. Järvisen toimenkuvaan kuuluvat mm. montéen ja poniraviurheiluun liittyvät asiat.

Anni Järvinen on Suomen Hippoksen kilpailuosaston uusi työntekijä.

Suomen Hippoksen kilpailuosaston uutena työntekijänä on aloittanut 24.2. alkaen Anni Järvinen. Järvinen, 23, opiskelee toista vuotta metsäekonomiaa ja markkinointia Helsingin Yliopistossa. Hevoset ja raviurheilu ovat alun perin Juupajoelta kotoisin olevalle Järviselle tuttuja lapsuudesta pitäen.

- Kiinnostus raviurheilua kohtaan on alkanut kotoa pienestä pitäen. Siellä on ollut hevosia ja niiden kanssa on kuljettu enemmän ja vähemmän raveissa. Kilpaakin on tullut ajettua mutta sitten kun ei kilpailu oikein maistunut, niin sitten jäin vain hoitamaan niitä, naurahtaa Järvinen.

Kilpailuosastolla Järvisen toimenkuvaan kuuluvat mm. montéen ja poniraviurheiluun liittyvät asiat. Ponitaustan omaavalle Järviselle tehtävän hakeminen tuntui luonnolliselta valinnalta.

- Ystäväni kertoi, että tällainen paikka on haussa, ja kun näin työnhakuilmoituksen, niin vaikutti kyllä minulle tehdyltä paikalta, kun saa tehdä kaikenlaista raviurheilun parissa, kertoo Järvinen.

Järvisen työsuhde on määräaikainen ja kestää 30.9.2020 saakka.

Lisätietoja:

Tuomo Pekonen

Kilpailupäällikkö, Suomen Hippos

tuomo.pekonen@hippos.fi

Matkapuh. +358 40 557 3889