Hyppää sisältöön

Anna Lähteenmäki palkittiin Turun raviradan Vuoden Ystävänä

Varsinais-Suomessa Ruskon kunnassa palkittiin Turun raviradan Vuoden Ystävä Hepsis-Teamin Raviponi ystäväksi -tapahtumassa. Turun raviradan Vuoden 2017 Ystävä on Varsinais-Suomen ravinuorten Anna Lähteenmäki. Anna palkittiin Suomen Hippoksen Hevoset Kaivarissa -stipendillä ja kunniakirjalla.

Varsinais-Suomen  ravinuorten Anna Lähteenmäki on erittäin motivoitunut hevosharrastaja, joka harjoittelee ahkerasti niin ratsu- että ravipuolella. Raviponitoiminnassa hän on ollut muutamia vuosia mukana ja poniajolupakin on jo suoritettu.

IMG_6241
Turun raviradan Vuoden Ystävä 2017 on Anna Lähteenmäki. Kuva: Maret Ehrlund.


Anna on avoin ja ystävällinen kaikille sekä lähestyy tuntemattomiakin reippaasti ja rohkeasti ja onkin ollut tuomassa raviponiharrastusta lajina tutuksi eri tapahtumissa. Hän on auttaa ja opastaa reippaasti pieniäkin raviponiharrastuksen saloihin ystävällisesti.

Poneja hän käsittelee ja hoitaa tarkasti ja reilusti. Hänellä on halu oppia sekä edetä, mutta poni ja sen hyvinvointi ovat etusijalla. Hän tarttuu toimeen reippaasti ja on huolellinen ja näkee asioissa ne hyvät puolet.
 
VS-Ravinuorien Vuoden Ystävä  Anna Lähteenmäki onkin siis mainio esimerkki nuoremmille ja vanhemmillekin positiivisen sekä hyvän, reippaan asenteensa kautta, ja sitä tähän hauskaan lajiimme ehdottomasti tarvitaan, kertoo valintaperusteista Turun raviradan nuorisovastaava Maret Ehrlund. 

- Olin iloisesti yllättynyt enkä osannut odottaa palkitsemista ollenkaan. Hyvältä tuntuu ja terveiset nuorille - uskokaa itseenne ja iloisella mielellä eteenpäin, kommentoi Anna Lähteenmäki tuoreeltaan Turun raviradan Vuoden Ystävä -titteliä.  

Raviratojen nuorisovastaavat saivat valita oman radan ehdokkaaksi toiset huomioon ottavan, positiivisen, ystävällisen ja kannustavan kerholaisen, poniohjastajan, ohjaajan ja muutenkin esimerkillisesti raviyhteisössä toimivan kotiradan nuoren.

Ehdotuksia perusteluineen oli tullut Suomen Hippokseen määräaikaan mennessä kaikkiaan 11 ja näistä Gaalaraati valitsi yhden Young Power-gaalassa palkittavan joka on Vilja Kivinen Kouvolan ravinuorista. Vilja palkittiin Suomen Hippoksen 200 euron Hevoset Kaivarissa stipendillä, Vuoden Ystävä-kunniakirjalla ja muistoksi Vilja saa Hevoset Kaivarissa – Cityravit 2017 loimen. 

Muut nimetyt ehdokkaat tullaan palkitsemaan Suomen Hippoksen 100 euron Hevoset Kaivarissa-stipendillä kevään aikana omien ratojensa tiimoilta. Stipendit luovutetaan Hevoset Kaivarissa -tapahtumassa järjestetyn hyväntekeväisyyshuutokaupan raviurheilun nuorisotoimintaan suunnatuista tuotoista.

Lisätietoja:

VS- ravinuoret
Maret Ehrlud

044 3579 573 
vsravinuoret@gmail.com

www.vsravinuoret.com 

www.turunhippos.fi

Suomen Hippos ry
Helena Hyvämäki-Mäenpää
040 6464 609
helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi
www.hippos.fi