Hyppää sisältöön

2018 Kuninkuusravien näyttämöllä ajetaan lauantaina Kirppu-Ajo

Lauantaina 19.8. Rovaniemen Mäntyvaaralla ajetaan tasokas Kirppu-Ajo ja järjestetään tiedotustilaisuus koskien 2018 Kuninkuusraveja, jotka järjestetään Rovaniemellä.

Rovaniemen Mäntyvaarassa, ensi vuoden Kuninkuusravien näyttämöllä, ajetaan lauantaina tasokas suomenhevosten Kirppu-Ajo. Kirppu-Ajon ensimmäinen palkinto on 10 000 euroa ja siinä Metkutus ja Vixen lähtevät jahtaamaan 40 metrin takamatkalta paalulta lähtevää Topmaria. Kovatasoisessa lähdössä ei ole näiden kolmen lisäksi muita Vermon Kuninkuusraveissa päälähtöihin osallistuneita hevosia.


Kirppu-Ajon lisäksi lauantaina 19.8 järjestetään 2018 Kuninkuusravien tiedotustilaisuus.


KUTSU Tiedotustilaisuuteen: 

Lapin vuoden 2018 suurin yleisötapahtuma Kuninkuusravit – tiedotustilaisuus


Paikka ja aika:
Mäntyvaaran ravirata, Rovaniemi
Lauantaina 19.8. klo 12

Kuninkuusraveissa on ensi vuonna Lapin taikaa, kun ravikuninkaalliset kruunataan Rovaniemen Mäntyvaaran raviradalla heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Tule kuulemaan mitä kaikkea liittykään yhden suomen suurimman areenaurheilutapahtuman järjestämiseen ja miten järjestelyt etenevät.

Mäntyvaaran Ravirata ja Visit Rovaniemi järjestävät tiedotustilaisuuden median edustajille sekä yhteistyökumppaneille. Tiedotustilaisuudessa paikalla on raviradan ja Visit Rovaniemen edustajien lisäksi tänä vuonna ensi kertaa kuningatarkilpailuun osallistuneen TopMarin taustavoimista kertomassa Kuninkuusravien merkityksestä hevosihmisille. Tilaisuuden juontaa Tappi Hoikka.

Tiedotustilaisuuden jälkeen olette tervetulleet kanssamme syömään ja seuraamaan T76-raveja.

Ilmoittautumiset torstaihin 17.7. mennessä:
merja.tuunanen@hippos.fi
puh. 040 621 5747