Hyppää sisältöön

1000 voiton kuski Henri Bollström palkittiin Vermossa

Raviohjastaja Henri Bollström, 34, liittyi Tuhannen voiton klubiin maaliskuussa. Ohjastaja palkittiin saavutuksestaan keskiviikkona Vermossa.

Henri Bollström Vermo 100419 kuva Hippos Hanna Laakso
Henri Bollström ohjasti uransa ravivoiton numero 1000 maaliskuun alussa. Kuva: Hippos / Hanna Laakso

”Aikanaan sitä mietti, että kun saisi joskus saisi täyteen tuhat voittoa. Nyt se on sitten saavutettu, jo näin nuorella iällä”, Henri Bollström hymyili palkintoseremonioissa. ”Kovasti sitä joutui tekemään töitä ensimmäisen tuhannen eteen, kuten totta kai varmaan seuraavankin.”

Bollström totesi, että merkkipaalun saavuttaminen on hänelle merkittävä asia.

”Ja kyllähän sitä voittojen jälkeen jaksaa aina vähän paremmin lähteä seuraavana päivänä töihin. Tosin tämä on siitä hyvä laji, että ylä- ja alamäkeä saa kokea varmasti, oppii käsittelemään ne pettymyksetkin nopeasti.”

Bollströmin ohjastajauran alkupuolella hänelle erityisen tärkeä henkilö oli hänen silloinen työnantajansa Seppo Suuronen, joka antoi mahdollisuuden ajaa kilpaa tallin hevosilla. Hän on tehnyt tiivistä yhteistyötä myös muun muassa ravivalmentaja Pauli Raivion kanssa.

Tältä vuodelta Bollström odottaa erityisesti hienoja hetkiä Raivion valmentaman Tähen Toivomuksen kanssa.

”Sillä olen saanut totta kai osallistua isoihin lähtöihin jo tähän mennessäkin, ja jos tänä vuonna kaikki menee hyvin, voi olla mahdollisuus kilpailla Lahden Kuninkuusraveissa”, Bollström sanoi.

Henri Bollström on ajanut urallaan nyt yhteensä 1009 voittoa. Kaudella hän on ohjastanut 32 ykköstä, 23 kakkosta ja 17 kolmosta.

Suomen Hippos muisti Bollströmiä 1000 voiton merkkipaalun täyttymisestä rannekellolla.

Lisätietoja: 

Hanna Laakso

Tiedottaja, Suomen Hippos

hanna.laakso@hippos.fi

040 837 8403