Hyppää sisältöön

Ravigaala

Ravivuoden 2023 menestyjät palkitaan Tampereella, Scandic hotelli Rosendahlissa lauantaina 20.1.2024!

Tammikuussa on jälleen luvassa unohtumaton ilta vuoden 2023 tähtihetkien ja ravitähtien parissa. Gaalan juontavat totuttuun tapaan Nelly Korpikoski ja Lauri Hyvönen.

Juhlavan palkintogaalan jälkeen ilta jatkuu gaalabileiden merkeissä Scandic Rosendahlin yökerhossa, jossa DJ pitää huolen vauhdikkaasta menosta aina 03.30 saakka!

Ravigaalan illalliskortit ovat myynnissä Hippoksen verkkokaupassa. Illalliskortteja on myynnissä rajoitettu määrä, joten kannattaa varmistaa oma paikka gaalaan ja jatkobileisiin hyvissä ajoin. Illalliskortti sisältää: alkujuoman, pöytiin tarjoillun 3 ruokalajin menun ruokajuomineen (2 kaatoa). Illalliskortin hinta 99 e + lippukaupan palvelumaksu 4,5 e.

Menu

Paahdettu myskikurpitsakeitto kurpitsansiemen-granolalla ja saaristolaisleipää (L)

***

Härän ulkofileetä, paahdettua tattia ja palsternakkaa, puikula-perunakakkua ja portviinikastiketta (L/G)

tai

Pinaattimuhennoksella täytettyä bataattikakkua, vegaaninen linssimurekepihvi, paahdettua tattia ja lämmin kirsikkatomaattihilloke (M/L/G/V)

***

Suklaakakkua a´la Royal Bakery, Vaniljamarinoituja appelsiineja ja kanelikreemi (L/G)

Kampaukset ja meikit

Pikakampaukset ja -meikit Ravigaalaan tekee MAJ, jonka palveluja voi hyödyntää Teivon ravien aikana ja juhlapaikalla Scandic Rosendahlissa. Ajanvarauksia voi tehdä Teivon raveihin kello 13-16 ja Scandic Rosendahliin kello 11-19.30.

Varaa aika

Osta illalliskortti

Ravigaalassa mukana