Hyppää sisältöön

Suomen Hippos palauttaa maaliskuun Nuorisogaalan palkintokategoriat

Suomen Hippos on päättänyt palauttaa maaliskuussa Torniossa järjestettävän Nuorisogaalan palkintokategoriat edellisen vuoden mukaisiksi. Syynä muutokseen on muutoksesta tiedottamisen myöhästyminen.

”Nuorisovaliokunta on päättänyt kategoriamuutoksista vuonna 2020, mutta henkilömuutosten takia tämä tieto ei ole koskaan tullut julki. Nyt kerrottuna tieto tulee myöhään, ja olemme tästä äärimmäisen pahoillamme. Tuntui, että kategorioiden palauttaminen on tässä tilanteessa reilu teko”, Saara Iivari Suomen Hippoksen viestinnästä kertoo.

Hippos kutsuu nuorisotoiminnan edustajat sekä Suomen poniraviyhdistyksen keskustelemaan Nuorisogaalan jatkosta sekä kategoriamuutosten aiheuttamasta keskustelusta vielä lähiviikkoina.

”Poniraviurheilu on kilpaurheilua, mutta myös tärkeää nuorisotyötä ja harrastustoimintaa. Meidän aikuisten on näytettävä tässä esimerkkiä toisiamme kunnioittavasta keskustelusta ja hyvässä hengessä tehtävästä yhteistyöstä urheiluyhteisön eettisen periaatteiden mukaan”, Iivari muistuttaa.

Esimerkiksi kategoriamuutoskeskustelusta noussut sivukritiikki gaalapaikkakunta Torniota kohtaan ei tunnu reilulta.

”Järjestäjäksi sai hakea avoimella haulla, ja kun hakijoita ei ollut, Tornio nosti käden hienosti pystyyn ja halusi järjestää Nuorisogaalan. Nuorisoravitoiminta on koko Suomen asia ja toivomme, että pääsemme maaliskuussa juhlistamaan hienoa urheilijoita, harrastajia ja poneja yhdessä Torniossa”, Iivari jatkaa.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Saara Iivari, saara.iivari@hippos.fi ja p. 040 569 6597