Hyppää sisältöön

Ponikuninkuusravit näkyvät suorana lähetyksenä MT26-kanavalla sekä Facebookissa että Youtubessa

Kuva: Hippos /Juho Hämäläinen.

Ponikuninkuusravien ratkaisevat tapahtumat nähdään MT26-kanavalla. Televisiointi järjestyy kolmen ravimaailman aktiivisen toimijan yhteistyön ansiosta.

MT26-kanava lähettää suorana Ponikuninkuusravien toisen päivän tapahtumat Vermon raviradalta. Sunnuntain lopuksi televisioitavissa voittajaseremonioissa juhlitaan vuoden ponikuningasta ja -kuningatarta sekä poniruhtinasta ja -ruhtinatarta.

Lähetys antennitalouksissa alkaa sunnuntaina 25.7. kello 13. Televisiointi järjestyy Maaseudun Tulevaisuuden, Vermon Raviradan ja Suomen Hippoksen yhteistyön ansiosta.

”Haluamme olla mukana tukemassa tärkeää työtä poniraviurheilun näkyvyyden edistämiseksi. Ravinuorten toiminta on aktiivista eri puolilla maata. Ponien kanssa toimiminen antaa nuorille arvokasta oppia eteenpäin elämässä – oli se sitten harrastukseksi tai ammatiksi asti. Heissä kasvaa maaseudun tulevaa elinvoimaa”, kommentoi Maaseudun Tulevaisuuden toimituspäällikkö Jussi Martikainen.

”On hienoa päästä järjestämään poniraviurheilun vuoden suurin ja samalla koko perheen tapahtuma pääkaupunkiseudulla”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä hehkuttaa. ”Omien Facebook- ja YouTube-lähetystemme lisäksi pystymme tarjoamaan Ponikunkkareille arvoisensa näkyvyyden valtakunnallisesti yhteistyössä MT:n ja Hippoksen kanssa.”

24.-25.7. ajettavat Ponikuninkuusravit ovat vuoden suurimmat poniravit Suomessa. 17. kerran järjestettävää tapahtumaa isännöi Vermo ensimmäistä kertaa.

Poniravit ovat osa Suomen Hippoksen nuorisotoimintaa. Tapahtumaan odotetaan yli kahtasataa ponivaljakkoa, lähtöjä on kumpanakin päivänä 10.

Maaseudun Tulevaisuuden kanava MT26 näkyy lähes kaikissa suomalaisissa antennitalouksissa. Se lähettää lauantaisin Toto75-ravit, joiden ravistudio näkyy myös Veikkauksen TotoTV:ltä. Ponikuninkuusravit on yksi vuoden kohokohdista. Sunnuntailähetyksiä nähdään sen lisäksi Kuninkuusraveista, Suur-Hollolasta ja St. Michelistä sekä Ruotsin Elitloppet-viikonlopusta.

Lisätiedot MT26-kanavasta: Jussi Martikainen, Maaseudun Tulevaisuus, puh. 0407557829.

Lisätiedot tapahtumasta: Heikki Häyhä, Vermo Areena, puh. 044 3018363.