Hyppää sisältöön

Nuorisogaalaa juhlitaan 4.3.2023 Mikkelissä  

Kuvituskuva

Vuoden 2022 Nuorisogaalaa vietetään Mikkelissä. Haku vuoden 2023 Nuorisogaalan järjestäjäksi on auki!

Nuorisogaalalauantaista on tulossa poniravi- ja nuorten ohjastajien juhlapäivä myös lähtöjen osalta.  

Tämän vuoden nuoriso- ja poniravitoimijat palkitaan lauantaina 4.3.2023 Mikkelissä järjestettävässä Nuorisogaalassa. Mikkelin ravirata tulee järjestämään gaalalauantaille myös ponilähtöjä ja nuorten ohjastajien lähtöjä, jotta juhlapäivä saa myös urheilullisen aloituksen. Nuorisogaala pidetään radan ravintolakatsomossa ravien jälkeen.  

”Gaalaa suunnitellaan jo täydellä tohinalla yhteistyössä Mikkelin kanssa ja lipunmyynti gaalaan aloitetaan alkuvuodesta. Ensi kertaa toiminnassa oleva valitsijaraati on valittu alkukesästä ja se kokoontuu tammikuun alussa tekemään päätökset palkittavista”, kertoo nuorisotoiminnan koordinaattori Johanna Pökkä Suomen Hippoksesta.  

Nuorisogaalan kumppanina toimivat jälleen Hankkija, Racing-rehut ja Hevosurheilu-lehti. 

Nuorisogaalan palkintojenjako uudistettiin nuorisovaliokunnan toimesta viime keväänä. Mikkelin Nuorisogaalassa palkintojenjako tulee ensimmäistä kertaa lähemmäs Ravigaalaa, sillä nyt myös osan Nuorisogaalan palkittavista päättää erillinen valitsijaraati. Nuorisogaalan lisäksi alueiden parhaita palkitaan myös alueellisissa palkitsemistilaisuuksissa ja samalla Nuorisogaalan palkintokategorioita vähennettiin hieman ja palkintojuhlassa palkittaville annetaan kunniaa pidemmillä haastatteluilla ja huomioimisella.  Tutustu kaikkiin Nuorisogaalan uudistuksiin ja kategorioihin.

Lisätietoja:

Nuoriso- ja harrastustoiminnan koordinaattori Johanna Pökkä, johanna.pokka@hippos.fi, 040 632 8182