Hyppää sisältöön

Hanna Seppälä on valittu Hippoksen valtuuskunnan nuorisoedustajaksi kolmivuotiskaudelle 2021-2023

Uusi vuosi tuo mukanaan myös muutoksia Suomen Hippoksen nuorisoasioiden edustajiin. Vuosina 2021-2023 Hippoksen valtuuskunnassa ja varsinaisessa kokouksessa nuorisoedustajana toimii Hanna Seppälä. Varaedustajana toimii Hanna Lepistö.

Hanna Seppälä on Hippoksen uusi nuorisoedustaja.

Hippoksen hallitus vahvisti 24. marraskuuta käydyssä kokouksessaan Hippoksen nuorisoedustajat vuosille 2021-2023.

Maakuntaradat ja Vermo saivat tehdä esittelynsä ehdokkaistaan Hippoksen nuorisvaliokunnalle, joka esitti valintansa Hippoksen hallitukselle.

Ehdolla nuorisoedustajan paikkoihin olivat: Ehdokkaat: Kaisa Rossi (Jyväskylä), Viena Kauppi (Tampere), Hanna Lepistö (Vermo), Hanna Seppälä (Kouvola), Nelli Lindholm (Oulu), Emma Willman (Forssa).

Esittelyssä nuorisoedustajaksi valittu Hanna Seppälä sekä varaedustaja Hanna Lepistö.

Hanna Seppälä, Kouvolan ravirata


”Hannan taustalta löytyy kokemusta kilpailijana sekä valmentajana. P-ajolupa suoritettu vuonna 2011, ja siitä lähtien Hanna on seurannut lajin kehitystä itse kilpailijana.

Nuorisotoiminnassa Hanna on ollut vahvasti mukana jo 13 vuotta. Hän aloitti itse Kouvolan poniravikoulussa käymällä kaikki kurssit, jonka jälkeen aloitti siellä ohjaajan toimet. Tänä päivänä Hanna toimii Kouvolan poniravikoulun toisena nuorisovastaavana. Hevosalan osaamista on kartutettu myös ulkomailla.

Koska Hannalla on ollut jo pitkään monta eri näkökulmaa tarkkailla raviurheilun kehittymistä ja kulkua, uskomme että hän osaisi tuoda uusia näkökulmia ja ideoita esille”, kertoo Kouvolan ravirata esittelyssään.

Seppälä itse kommentoi valintaansa seuraavasti.

"Valinta nuorisoedustajaksi tuntuu totta kai hienolta. Tehtävä on tärkeä sekä tuo mukanaan haastetta ja vastuuta, mutta mielestäni on hienoa, että saan tuoda nuorten ääntä kuuluviin. Tuon mukanani monipuolista näkökulmaa raviurheilusta. Olen kasvanut raviurheilun parissa sekä kilpailijana että nuorisotoimijana, joten olen seurannut sen kehitystä monelta kantilta", Seppälä kommentoi.

"Nuorisoedustajana ykkösprioriteettini on toki ajaa raviurheilevan nuorison asiaa, mutta haluaisin vaikuttaa myös esimerkiksi raviurheilun saavutettavuuteen; miten pitää laji elinvoimaisena, miten saada uusia harrastajia tai millaisena raviurheilu nähdään mediassa."

Hanna Lepistö, Vermon ravirata


”Hanna Lepistö on motivoitunut raviurheilun monipuolinen harrastaja ja ammattilainen. Hän on työskennellyt usealla raviurheilun osa-alueella, joka on vahvuus tulevaisuuden sekä kehittämistyön kannalta. Päätyönään Hanna toimii Vermon Ravikoulun vetäjänä. Hän työskentelee pääsääntöisesti lajin ulkopuolelta tulevien uusien harrastajien kanssa, aina poniharrastajista raviurheilun nuoriso- ja aikuisharrastajiin. Hanna toimii myös nuorisovastaavana Vermossa. Nuorisotoimintaa on tarkoitus kehittää Hannan johdolla tulevina vuosina merkittävästi. Päätyön ohella Hanna pyörittää omaa valmennustoimintaa Vihdissä kotitallillaan, joten hän näkee raviurheilun myös kilpailijan sekä valmentajan näkökulmasta”, Vermon ravirata kertoo esittelyssään.

Edellisellä kaksivuotiskaudella oli Nelli Lindholm Oulusta toimi nuorisoedustajana ja varalla toimi Heini Korhonen Kuopiosta.