Hyppää sisältöön

Eläimet lasten ja nuorten tulevaisuuden tukena -seminaari 18.8.2023 Turussa

Kuvassa valkoinen poni, jonka selässä istuu kukko

Seminaari eläinharrastuksen ja eläinavusteisen toiminnan vaikutuksesta lasten ja nuorten hyvinvointiin järjestetään perjantaina 18.8. Metsämäessä. Kuva Irina Keinänen

Turussa Metsämäen raviradalla järjestetään 18.-20.8.2023 Ponikuninkuusravit & Minimaaseutu’23 tapahtuma. Tapahtuman starttaa perjantaina 18.8. lasten ja nuorten parissa työskenteleville suunnatulla seminaarilla, joka pureutuu eläinharrastuksen ja eläinavusteisen toiminnan vaikutuksesta lasten ja nuorten hyvinvointiin.

Puhumassa on mm. Eastfield Primary Schoolin rehtori Bill Griffiths, joka avaa heidän tapaansa pitää eläimiä kouluympäristössä ja sen merkityksestä lasten oppimiseen ja hyvinvointiin.

Ruotsin HNS organisaation Elin LeeApple kertoo puolesta esimerkkitapauksia Ruotsista, jossa on tallitoiminnalla saatu lasten koulupoissaolot vähenemään.

Hevosavusteisesta oppimisesta puhumassa on vastikään asiasta väitellyt Tohtori Ritva Mickelson ja asiaa kuntien ja koulujen puolesta ovat avaamassa Lohjan kaupungin sivistystoimenjohtaja Juha-Pekka Lehmus ja Raision kaupungin rehtori Seppo Ryösä.

Seminaarin kanssa samaan aikaan Turussa järjestetään eskaripäivä, joka on käytännönläheinen koulupäivä hevosten ja ponien parissa alueen eskarilaisille.

Seminaarin ohjelma ja ilmoittautumislinkki

 

Lisätietoja www.ponikuninkuusravit.fi