Hyppää sisältöön

Uupumisen merkit ja jaksamisen keinot webinaari 12.10.2021

Uupumisen merkit ja jaksamisen keinot webinaarin mainos

Hevosalan työssä omasta hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtiminen jää helposti arkityön jalkoihin. TTS Työtehoseuran Hevoset ja työ -hanke tarttuu ajankohtaiseen aiheeseen herättelevässä webinaarissa, joka on suunnattu niin yrittäjille, työntekijöille kuin muille kiinnostuneille. Uupumisen merkit ja jaksamisen keinot – näkökulmia hevosalan ammattilaisten henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin webinaari järjestetään 12. lokakuuta. 

Fyysisen ja henkisen kuormituksen varoitusmerkkejä kannattaa seurata ja tarttua niihin ajoissa. Uupumisen merkit ja jaksamisen keinot -webinaari pidetään 12.10. klo 12.-14.00. Puheenvuoroista vastaavat yrittäjä Susann Fagerström, Mind Riders Oy sekä fyysisen kunnon ja palautumisen asiantuntija Pekka Pulkkinen, Suomen Urheiluopistosta Vierumäeltä. Webinaarin tukijana ja yhteistyössä on mukana MTK:n Säätiö.

Myöhemmin syksyllä 16.11. on tulossa webinaari, jossa avataan työnantajana ja työntekijänä toimimisen pelisääntöjä. Teollisuusliiton ja Maaseudun Työnantajaliiton asiantuntijapuheenvuorojen aiheina ovat kiinnostavat aiheet niin palkkauksesta, työajoista kuin luontoiseduista.

TTS Työtehoseuran Hevoset ja työ -hankkeen yhteistyössä ovat mukana Suomen Hippos ry ja Suomen Ratsastajainliitto ry. Hanke on saanut rahoitusta EU:n maaseuturahastosta, Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma, Uudenmaan ELY-keskus.

Lisätietoja webinaareista ja ilmoittautumiset www.tts.fi/hevosetjatyo_tapahtumat

Lisätietoja: Iina Hulkkonen, TTS Työtehoseura, puh. 0417302268, iina.hulkkonen@tts.fi