Hyppää sisältöön

Ilmoittaudu Ponikerhon ohjaajan jatkokoulutukseen

Ilmoittaudu Ponikerhon ohjaajan jatkokoulutukseen!

Ilmoittautuminen Ponikerhon ohjaajan jatkokoulutukseen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Koulutus on Hipposakatemiassa itsenäisesti suoritettava verkkokurssi, jonka itsenäisen osan kesto on noin 3-4 tuntia. Koulutukseen kuuluu kaikille yhteinen työpaja verkkoyhteydellä. Koulutuksen voi suorittaa osissa aikavälillä 5.-18.2.2024. Työpaja järjestetään torstaina 15.2.2024 klo 17-18.30.

Ponikerhon ohjaajan jatkokoulutuksessa perehdytään Suomen Hippokseen, ravirataan toimintaympäristönä sekä raviurheilun nuorisotoimintaan ja sen toteuttamiseen käytännössä. Lisäksi käsitellään toiminnan turvallisuutta ja vastuullisuutta, häirintään puuttumista, omaa kehittymistä ohjaajana sekä viestintäsuunnitelman tekemistä.

Koulutus on Suomen Hippoksen ja Suomen Ratsastajainliiton yhteisten Hevos- ja ponikerhojen ohjaajakoulutusten jatkomoduuli.

Koulutus on maksuton ja saat Hipposakatemian kurssin kurssiavaimen sähköpostiisi aloituspäivänä. Voit rekisteröityä itse Hipposakatemiaan osoitteessa https://hippos.mmg.fi, ellei sinulla ole vielä tunnuksia.