Hyppää sisältöön

Kerro hyvää hevosesta – olisitko sinä hyvä hevosalan lähettiläs?

Oletko aktiivinen, helposti lähestyttävä, sanavalmis – ja sydämellisesti hevosihminen? Jos tunnistat itsesi, olet etsimämme henkilö! Lähde mukaan #hevoslähetti-pilottiin!

Hevosihminen tietää mitä kaikkea hyvää hevonen on ja millaista hyvinvointia hevonen luo. Hevonen vaikuttaa monella tapaa myös hevosurheilun ja hevosharrastusten ulkopuolella – vaikkapa työpaikkoja luoden. Tätä viestiä haluamme varmasti kaikki viedä eteenpäin!

Hevosen hyvinvointivaikutuksista ja hevosurheilulajeihin liittyvästä kiinnostavasta kertominen on paitsi mukavaa, myös enemmän kuin tärkeää. Hevoset ja hevosala tarvitsevat ymmärtäjiä myös alan ulkopuolisten ihmisten ja vaikkapa päättäjien parissa.

Tule mukaan yksin, perheellä tai porukalla!

Etsimme joukkoomme vapaaehtoisia kertomaan hevosista ja hevosalasta alan eri tapahtumissa, raveissa, omassa somessa sekä muissa verkostoissa ja kanavissa – kaikkialla, missä kiinnostuneita kuulijoita löytyy!

”Erityisen tärkeää on, että hevosviestinviejäksi saadaan mahdollisimman erilaisia hevosihmisiä. Hevosihmiset laji- ja rotusuuntauksesta riippumatta ovat kaikki tärkeitä ja oikeita henkilöitä kertomaan hevosalan ainutlaatuisuudesta”, kertoo Suomen Hippoksen viestintäpäällikkö Saara Iivari. ”Hevoslähetin ei tarvitse olla syväharrastaja tai ammattilainen. Tärkeintä on aito halu jakaa hevosasiaa eteenpäin – kertoa oikeita faktoja ja tärkeitä perusasioita niitä vielä tuntemattomalle.”

Viedään viestiä jo Hevoset Bastionissa -tapahtumassa!

Ensimmäiset Hevoslähetit tarvitaan tositoimiin jo Hevoset Bastionissa -tapahtumaan 8.-12.6.. Bastioniin mukaan lähtijöille tarjoamme koulutuksen etukäteen sekä paikan päällä tapahtumassa, talkooruuan ja -majoituksen sekä kolmen päivän Hevoset Bastionissa-passin.

Mukaan ilmoittautuminen ei velvoita mihinkään, ja #hevoslähetti voi toimia oman aktiivisuutensa ja kiinnostuksensa mukaan. Suomen Hippos tarjoaa koulutuksen ja tarvittavat työkalut niin tapahtumissa kuin omissa kanavissa tapahtuvaan viestintään. Hevoslähetit pääsevät aitiopaikalta tutustumaan Suomen Hippoksen toimintaan sekä tuleviin tapahtumiin. Ahkerille hevosläheteille on tarjolla myös pieniä palkkioita.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.