Hyppää sisältöön

Ilmoittaudu Vastuullinen raviurheilija – Vastuuvalmentajakoulutukseen 2023

Ilmoittaudu ja hae tunnuksia verkko-oppimisympäristö Hipposakatemiassa itsenäisenä verkko-opintoina toteutettavaan Vastuullinen raviurheilija – hevosen vastuuvalmentajakoulutukseen

Tarvitset vastuuvalmentajalisenssin, jos sinulla ei ole koskaan ollut C-ajolupaa ja haluat kilpailuttaa valmentamaasi hevosta. Jos C-ajolupasi on vanhentunut, saat vastuuvalmentajalisenssin voimaan maksamalla harrastajavalmentajalisenssin (ota yhteyttä kilpailu@hippos.fi). Vastuuvalmentajan täytyy olla vähintään 18-vuotias.

Ilmoittaudu vastuuvalmentajakoulututukseen ja hae tunnuksia Hipposakatemiaan täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake. Saat tunnukset sähköpostiisi  viiden arkipäivän kuluessa, jos edellytykset koulutukseen täyttyvät. Vuoden 2023 Vastuuvalmentajakoulutus uudistui vuoden alussa, jos olet osallistunut Vastuuvalmentajakoulutukseen 2022 ja sen suorittaminen on jäänyt kesken, ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella Vastuullinen raviurheilija – Vastuuvalmentajan koulutukseen 2023.

Vastuullinen raviurheilija – vastuuvalmentajakoulutukseen vaadittava teoriakoe suoritetaan erikseen sovittuna ajankohtana lähimmällä raviradalla tai hevosjalostusliiton toimistolla hyväksytysti suoritetun verkkokoulutusosion jälkeen (henkilöllisyystodistus mukaan) ja samalla maksetaan kurssimaksu 60€.

Ajolupakurssien teoriaosuudet löytyvät myös Hipposakatemiasta, mutta  ajolupakursseille ilmoittaudutaan kurssin järjestävälle radalle. C-ajolupakurssit löytyvät täältä ja P-ajolupakurssit täältä.

Hipposakatemian muihin koulutuksiin voi ilmoittautua täältä.

  • Hyväksyn tietojeni (nimi, sähköposti, asuinpaikkakunta) tallentamisen Hipposakatemiaan * Required