Hyppää sisältöön

Kimppahevosia myynnissä

Tällä sivulla esitellään eri ammattivalmentajien kimppahevosia, joista on osuuksia myynnissä. Kimppaomistaminen on helppo ja hauska tapa omistaa ravihevonen. Kimppahevonen tarkoittaa hevosta, jonka omistajuus on jaettu moneen osaan. Omistusosuudet voivat olla erisuuruisia, voit omistaa hevosesta esimerkiksi 5% tai 10%.

Kun omistat vain osan hevosesta, jäävät myös kulut pienemmiksi. Kukin osaomistaja maksaa oman osuutensa suuruisen kulun kuukausittain. Kimppahevonen tarjoaa myös ympärilleen oman yhteisön, joka elää jokaisessa hevosen hetkessä mukana. Muista kimppalaisista saa tukea hevosen kohdatessa vaikeuksia ja menestyksen hetkellä jaettu ilo on moninkertainen.

Kimppahevosilla on aina oma kimpanvetäjänsä. Hän vastaa yhteydenpidosta hevosen valmentajaan ja välittää hevosen kuulumisia kaikille osaomistajille. Kimpanvetäjä huolehtii hevosen talousasioista. Yleistä on se, että kuukausimaksuissa kerätään hieman ”puskurirahaa” eli ylimääräistä rahaa, jota voidaan käyttää esimerkiksi hevosen eläinlääkärikuluihin. Näin hevosen osaomistajilta ei tarvitse kerätä yllättäen lisää rahaa, vaan kuukausikulut pysyvät koko ajan samana ja selkeinä.

Toukokuu on kimppahevosten aikaa. Julkaisemme joka viikko uuden kimppahevosen, tutustu hevosiin alta.

BWT Gimme A Bullet ja valmentaja Jeroen van Craen

BWT Gimme A Bullet hevonen

BWT Gimme A Bullet on 3-vuotias lämminveritamma, joka valmentautuu Jeroen van Craenin tallilla Vihdissä. Belgian lahjana Suomen raviurheilulle 2000-luvun alussa saapunut Jeroen van Craen on alusta asti toiminut hevosten parissa ensin Timo Haapajärvellä ja myöhemmin Pekka Korvella, kunnes siirtyi oman tallin pitoon. Tällä hetkellä van Craen pitää tallia legendaarisen Pentti Parkkosen naapurissa ja valmennuksessa on 10 hevosta, joista yksi on uusia omistajia kaipaava BWT Gimme A Bullet.

Tutustu Jeroen van Graeniin Mobiilihepassa.

BWT Gimme A Bullet on huippusukuinen 2018 syntynyt lämminveritamma, jonka kasvattaja on Hagalund Trotters Oy. Kaikki BWT Gimme A Bulletin emälinjasta ovat juoksijoita. Valmentaja Jeroen van Graenin mukaan BWT Gimme A Bullet on käytökseltään ja luonteeltaan todella mukava. Hevonen on valmentajan mukaan kehittynyt ja kasvanut talven aikana paljon. BWT Gimme A Bulletin omistajana pääsee seuraamaan suoraan kilpailu-uran ensiaskelia, sillä hevonen aloitti uransa Lahden Jokimaalla 27.5.2021 hienolla kolmossijalla, ajalla 18,1. Startin voit katsoa tästä.

BWT Gimme A Bullet Mobiilihepassa.

Hinnat

BWT Gimme A Bullet myydään 5% ja 10% osuuksissa. (Hinnat sisältävät alv.)

5% osuus maksaa 1178€, kuukausimaksu osuudesta on 75€.

10% osuus maksaa 2356€, kuukausimaksu osuudesta on 150€.

Lisätiedot:

Kimpanvetäjänä ja rahastonhoitajana toimii Mika Sohlberg  puh. 0500 103344.

Hevosesta lisätietoja valmentaja Jeroen van Craen puh. 040 4146750.

————————————————————

Myynnissä osuuksia myös BWT Gimme A Bulletin pikkusiskosta vuotikkaasta BWT If You Darestä.

BWT If You Dare myydään 1, 5 ja 10 % osuuksina, joiden hinnat ovat 250 €, 1100 € ja 2000 €, mitkä kattavat kulut elokuun 2021 loppuun. Myyntiin tulee 90 osuutta sadasta, kasvattajan pitäessä itse 10%. Tämän jälkeen kulu noin 15 € per 1% per kk. Varsa perusvalmennetaan Lohtajalla kevääseen 2022 saakka, jonka jälkeen kimppa päättää yhdessä varsan valmentajan.

Tutustu BWT If You Dare.

Lisätietoja kimpanvetäjä Mika Sohlberg  puh. 0500 103344.

Pia Huusarin kimppahevoset Unna Pointti ja Volte-Face Point

Haminassa talliaan pitävällä Pia Huusarilla on kaksi nuorta kimppahevosta myynnissä. 2-vuotias suomenhevostamma Unna Pointti ja 1-vuotias lämminverinen tamma Volte-Face Point etsivät uusia omistajia kimppoihinsa. Molemmilla hyväsukuisilla varsoilla tavoitteena on luonnollisesti tulevat ikäluokkakilpailut.

Ravitalli Pia Huusari on molempien hevosten kasvattaja. Unna Pointti ja Volte-Face Point ovat eläneet varsasta asti pihatossa, ja saaneet paljon vapaata liikuntaa. Huusarin tallilla kiinnitetään myös erityisesti huomiota hevosten ruokintaan, mikä edesauttaa varsojen kasvua ja hyvinvointia.

Pia Huusarin tallin hevoset ovat menestyneet hyvin viimeisten kausien aikana. Tallin voittoprosentti on tänä vuonna 17 ja viime vuonna se oli 25. Viime vuonna Huusarin valmentama Chief Orlando kilpaili Elitloppetissa. Tutustu Pia Huusariin Mobiilihepassa.

Unna Pointti

(i. Costello e. Safiiritar ei. Turo)

Unna Pointti rakennekuva

Unna Pointti on vuonna 2019 syntynyt tamma, jota valmentaja Pia Huusari kuvailee positiiviseksi ja hyvä runkoiseksi hevoseksi. Unna Pointti tekee mielellään töitä ja hölkkää jo helposti alle 2 minuutin vauhteja. Unna Pointtia on ajettu säännöllisesti läpi talven ja sillä on helppo tyyli ravata.

Unna Pointin emän Safiirittaren jälkeläisiin lukeutuvat muun muassa Pete Pointti ja Qepe Pointti. Pete Pointti oli 4-vuotiaana Kriteriumin ja Satakunta-ajon finaaleissa. Qepe Pointti puolestaan on voittanut jo kolme kertaa tällä kaudelle, edellinen voitto tuli hienolla 26,1/2620 metriä ajalla Finlandia-raveissa.

Unna Pointin emälinja on vahva. Emälinjan jälkeläiset ovat tulleet hyvällä prosentilla starttiin ja emälinjan menestyneisiin jälkeläisiin kuuluvat muun muassa ravikuningatar Luisteri, voimanpesä Morseli ja voitokas Tuli-Viesker.

Unna Pointti Mobiilihepassa

Hinnat

Unna Pointti myydään 10% osuuksissa. Hinta sisältää alv 24%.

10% osuus maksaa 1400 euroa, kuukausimaksu 10% osuudessa on 150 euroa.

Volte-Face Point

(i. Orlando Vici e. Whitney Love ei. From Above)

Volte-Face Point rakennekuva

Volte-Face Point on vuonna 2020 syntynyt tamma. Pia Huusari kertoo varsan olevan hyvin kehittynyt, suorajalkainen ja hyvän kokoinen. Luonnettakin löytyy sopivasti tammalta. Volte-Face Point on tällä hetkellä ajo-opetuksessa ja kesän se saa viettää laitumella. Syksyllä tammaa aloitetaan treenaamaan kohti kilparatoja. Volte-Face Point on maksettu kaikkiin erääntyneisiin ikäluokkakilpailuihin.

Volte-Face Point on emänsä Whitney Loven ensimmäinen varsa. Emä Whitney Love ansaitsi urallaan 24 847 euroa ja juoksi ennätyksen 13,0aly. Isä Orlando Vici on jättänyt useita huippuhevosia kuten St Michel -voittajat Next Directionin ja Un Mec d’Heripren, keväällä Seinäjoki Racen voittaneen Dear Friendin ja Kymi Grand Prix –sankari Racing Mangen.

Volte-Face Point Mobiilihepassa.

Hinnat

Volte-Face Point myydään 5% ja 10% osuuksissa. Hinnat sisältävät alv 24%.

5% osuus maksaa 930 euroa, kuukausimaksu 5% osuudessa on 75 euroa.

10% osuus maksaa 1860 euroa, kuukausimaksu 10% osuudessa on 150 euroa.

Kimpat ja kimpanvetäjä

Molempia kimppoja vetää kokenut kimpanvetäjä Viivi Honkimaa. Häneltä voi kysyä lisää kimppojen kulurakenteesta. Molemmissa kimpoissa kerätään ns. puskurirahaa, jolla voidaan kattaa tavallisten hoito- ja valmennuskulujen lisäksi tulevia kuluja kuten eläinlääkärin maksuja.

Kimpanvetäjä Viivi Honkimaa, puh. 0400 738 827 / info@lammintila.com

Lisätietoja sekä Unna Pointista että Volte-Face Pointista antavat Pia Huusari, puh. 0400 254 497 ja Roi Iltanen 0440 427 259.

Markku Niemisen kimppahevoset Callela Ellen ja Attention OP

Menestysvalmentaja Markku Niemisen valmennustallista on tarjolla kaksi kimppahevosta, 1-vuotias tamma Callela Ellen ja kilpaileva 5-vuotias ruuna Attention OP. Hevoset myydään erikseen, eli voit halutessasi ostaa osuuden jommastakummasta hevosesta, tai vaikka molemmista, jos haluat seurata varsan matkaa kohti kilparatoja ja samaan aikaan päästä jännittämään jo kilpailevan hevosen edesottamuksia raviradoilla!

Markku Nieminen on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä ravivalmentajista Suomessa. Hänet on palkittu Vuoden valmentajana ja raviurheilijan kultaisella ansiomerkillä. Nieminen tunnetaan sekä ansioituneena nuorten hevosten valmentajana että vanhempien huippuhevosten valmentajana. Viime vuosien menestyshevosia ovat olleet muun muassa Lexus Dream, Willow Pride, Raskolnikov Frido, Don Williams, Skyfall Shine ja Consalvo. Markku Niemisen tietoihin ja tilastoihin tästä.

Callela Ellen

Sinulla on nyt mahdollisuus päästä mukaan seuraamaan hienon tammavarsan kasvua pörröisestä pihattovarsasta kilpahevoseksi! Markku Nieminen on valinnut kimppahevoseksi juuri tämän hienon ja kovasukuisen varsan. Tutustu Callela Ellenin tietoihin Mobiilihepassa tästä.

Callela Ellen on vuonna 2020 syntynyt tamma. Tällä hetkellä se viettää vielä pihattoelämää Kallelan tiluksilla ikätovereidensa kanssa. Ellenin kasvattaja on Hannu Nivola, joka tunnetaan Callela-kasvateistaan ja on palkittu Vuoden kasvattajanakin.

Callela Ellenin isä on Love You, emä El Miss Andover, ei Andover Hall.

Emästä mm. upeasti menestyneet Callela Eliza (11,5a ja vs. 185 227e) ja Callela Einstein (voittoja jo peräti 20 tähän mennessä). Ellenin täyssisko Eliza on voittanut mm. 2v SHKL Hevosenomistajapokaalin, 2v ja 4v tammojen Kasvattajakruunun ja Tammakriteriumin. Eliza oli varhaiskypsä ja kova kilpatamma.

Valmentaja Markku Niemisen kommentti

Ellen on hienosti kehittynyt ja rakenteellisesti oikein nätti tammavarsa. Emän jälkeläisistä etenkin tammat ovat olleet erittäin varhaiskypsiä. Kaikin puolin hieno varsa, ja on erittäin mielenkiintoista päästä näkemään, millainen kilpahevonen tästä kehittyy. Varsa tulee Teivoon opetettavaksi syyskuun tienoilla, ja siihen asti se on kasvattajan luona laitumella telmimässä ja kasvamassa ikätovereidensa seurassa. Juuri kuvattu: ei irtopaloja.

Kimpanvetäjä Kirsi Mattilan kommentti

Lähde sinäkin mukaan seuraamaan kovasukuisen tammavarsan kasvua opetettavasta varsasta kilpahevoseksi! Suku on kohdillaan, valmentaja Suomen parhaimmistoa ja kimppaa vetää koulutettu kokemusta omaava kimpanvetäjä. Avoin, säännöllinen tiedottaminen sähköpostitse, WhatsApp-ryhmässä ja kimppakokoukset Teams/Zoom tai ihan kasvotusten. Varsa maksetaan mukaan lähes kaikkiin ikäluokkakilpailuihin. Tule jakamaan meidän kanssamme ilot ja surut tässä hevosenomistajien mielenkiintoisessa ja koukuttavassa vuoristoradassa! Tunteita on luvassa suuntaan, jos toiseen!

Hinnat ja yhteystiedot

Callela Ellen myydään 5% tai 10% osuuksilla. Isommankin siivun saa ostaa. Hinta sisältää alv.

5% 1860e. Kuukausimaksu 75e/kk

10% 3720e Kuukausimaksu 150e/kk

Kuukausimaksuista ja puskurirahoista tarkempi erittely kimpanvetäjältä. Kysy rohkeasti lisätietoja hevosesta ja kimpasta kimpanvetäjältä!

Lisätiedot:

Kimpanvetäjä ja rahastonhoitaja Kirsi Mattila, puh. 040 763 4405 tai kipa.mattila@gmail.com

Valmentaja Markku Nieminen, puh. 0400 635 892

Attention OP

Attention OP on Italiassa (kasvattaja Sergio Poggetti) syntynyt 5-vuotias lämminverinen ruuna, joka on starttivalmis ja kilpaillutkin tänä vuonna 12 kertaa. Ruuna valmentautuu Markku Niemisen tallilla Teivon raviradalla. Huhtikuussa Attention OP voitti kaksi kertaa, katso lähdöt tästä ja tästä.

Attention OP:n isä on From Above ja emä Grenada Tur. Tutustu Attention OP:n tietoihin Mobiilihepassa tästä.

Hevonen tuotiin viime syksynä Italiasta ja ruunattiin, jolloin siitä tuli rauhallisempi. Attention OP on kooltaan pieni hevonen ja käsiteltäessä kiltti, sen luonne on erittäin hyvä. Se on kaikin puolin hyvä kilpahevonen, joka on mielenkiintoinen kimppahevonen, koska sillä pääsee heti kilpailemaan. Edellisestä viidestä startista on tullut kaksi voittoa, ja voittoja on luvassa varmasti vielä lisääkin! Attention OP:ta saa myös mennä katsomaan Teivon tallille.

Attention OP myydään 10 prosentin osuuksissa. Yksi osuus maksaa 1500 euroa ja yhden osuuden kuukausimaksuksi muodostuu 150 euroa.

Kimppaa vetää Petri Wallenberg. Kimpalla on erikseen rahastonhoitaja, kimpasta lisätietoja voi kysyä kimpavetäjältä.

Lisätiedot:

Kimpanvetäjä Petri Wallenberg, puh. 040 728 4478

Valmentaja Markku Nieminen, puh. 0400 635 892

 

Callela Xania ja valmentaja Jyrki Filatoff

Callela Xania seisoo pihalla

Callela Xania on 2-vuotias lämminverinen tamma. Se valmentautuu Jyrki Filatoffin tallilla, joka sijaitsee Metsämäen raviradalla Turussa.

Callela Xania on Vuoden kasvattajanakin palkitun Hannu Nivolan kasvattama. Sen emä on Xanadu Hoss ja isä Canepa Hanover.

Callela Xania on asunut Filatoffin tallissa syksystä 2020 alkaen. Valmennustiimi kuvailee tammaa hienoksi ja kiltiksi. Tällä hetkellä se treenaa 1.40-vauhteja hiiteissä ja meneekin niitä vauhteja aika helposti!

Tutustu Callela Xanian tietoihin Mobiilihepassa

Callela Xanian valmentaja Jyrki Filatoff pitää tallia Turun raviradalla ja Paraisilla. Filatoffin valmennuslistalla on tällä hetkellä 14 hevosta, joista kahdeksan on lämminverisiä ja kuusi suomenhevosia. Filatoffin menestyshevosina tunnetaan muun muassa Merran Emil ja Ruotsin pääraviradankin valloittanut Lil Belinda. Tällä hetkellä tallista löytää Callela Xanian lisäksi esimerkiksi nelivuotislahjakkuus Vieskoff, joka oli jo 3-vuotiaana Varsakunkku-finaalissa kolmas.

Tutustu Jyrki Filatoffiin Mobiilihepassa

Hinnat ja kimppa

Callela Xania myydään 5 ja 10 prosentin osuuksissa. Kimpanvetäjänä ja rahastonhoitajana toimii Miisa Pulkkanen.

10 prosentin suuruinen osuus maksaa 600 euroa ja 5 prosentin suuruinen osuus maksaa 300 euroa.

Kuukausimaksu on 10 prosentin suuruisella osuudella 100 euroa ja 5 prosentin suuruisella osuudella 50 euroa.

Yhteydenotot

Jos haluat ostaa osuuden Callela Xaniasta tai haluat tietää lisää hevosesta, ota yhteyttä vastuuvalmentaja Jyrki Filatoffiin puh. 040 866 9584 tai Patri Filatoffiin puh. 0400 359 116