Hyppää sisältöön

Kimppahevosia myynnissä

Tällä sivulla esitellään eri ammattivalmentajien kimppahevosia, joista on osuuksia myynnissä. Kimppaomistaminen on helppo ja hauska tapa omistaa ravihevonen. Kimppahevonen tarkoittaa hevosta, jonka omistajuus on jaettu moneen osaan. Omistusosuudet voivat olla erisuuruisia, voit omistaa hevosesta esimerkiksi 5% tai 10%.

Kun omistat vain osan hevosesta, jäävät myös kulut pienemmiksi. Kukin osaomistaja maksaa oman osuutensa suuruisen kulun kuukausittain. Kimppahevonen tarjoaa myös ympärilleen oman yhteisön, joka elää jokaisessa hevosen hetkessä mukana. Muista kimppalaisista saa tukea hevosen kohdatessa vaikeuksia ja menestyksen hetkellä jaettu ilo on moninkertainen.

Kimppahevosilla on aina oma kimpanvetäjänsä. Hän vastaa yhteydenpidosta hevosen valmentajaan ja välittää hevosen kuulumisia kaikille osaomistajille. Kimpanvetäjä huolehtii hevosen talousasioista. Yleistä on se, että kuukausimaksuissa kerätään hieman ”puskurirahaa” eli ylimääräistä rahaa, jota voidaan käyttää esimerkiksi hevosen eläinlääkärikuluihin. Näin hevosen osaomistajilta ei tarvitse kerätä yllättäen lisää rahaa, vaan kuukausikulut pysyvät koko ajan samana ja selkeinä.

Toukokuu on kimppahevosten aikaa. Julkaisemme joka viikko uuden kimppahevosen, tutustu hevosiin alta.

Markku Niemisen kimppahevoset Callela Ellen ja Attention OP

Menestysvalmentaja Markku Niemisen valmennustallista on tarjolla kaksi kimppahevosta, 1-vuotias tamma Callela Ellen ja kilpaileva 5-vuotias ruuna Attention OP. Hevoset myydään erikseen, eli voit halutessasi ostaa osuuden jommastakummasta hevosesta, tai vaikka molemmista, jos haluat seurata varsan matkaa kohti kilparatoja ja samaan aikaan päästä jännittämään jo kilpailevan hevosen edesottamuksia raviradoilla!

Markku Nieminen on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä ravivalmentajista Suomessa. Hänet on palkittu Vuoden valmentajana ja raviurheilijan kultaisella ansiomerkillä. Nieminen tunnetaan sekä ansioituneena nuorten hevosten valmentajana että vanhempien huippuhevosten valmentajana. Viime vuosien menestyshevosia ovat olleet muun muassa Lexus Dream, Willow Pride, Raskolnikov Frido, Don Williams, Skyfall Shine ja Consalvo. Markku Niemisen tietoihin ja tilastoihin tästä.

Callela Ellen

Sinulla on nyt mahdollisuus päästä mukaan seuraamaan hienon tammavarsan kasvua pörröisestä pihattovarsasta kilpahevoseksi! Markku Nieminen on valinnut kimppahevoseksi juuri tämän hienon ja kovasukuisen varsan. Tutustu Callela Ellenin tietoihin Mobiilihepassa tästä.

Callela Ellen on vuonna 2020 syntynyt tamma. Tällä hetkellä se viettää vielä pihattoelämää Kallelan tiluksilla ikätovereidensa kanssa. Ellenin kasvattaja on Hannu Nivola, joka tunnetaan Callela-kasvateistaan ja on palkittu Vuoden kasvattajanakin.

Callela Ellenin isä on Love You, emä El Miss Andover, ei Andover Hall.

Emästä mm. upeasti menestyneet Callela Eliza (11,5a ja vs. 185 227e) ja Callela Einstein (voittoja jo peräti 20 tähän mennessä). Ellenin täyssisko Eliza on voittanut mm. 2v SHKL Hevosenomistajapokaalin, 2v ja 4v tammojen Kasvattajakruunun ja Tammakriteriumin. Eliza oli varhaiskypsä ja kova kilpatamma.

Valmentaja Markku Niemisen kommentti

Ellen on hienosti kehittynyt ja rakenteellisesti oikein nätti tammavarsa. Emän jälkeläisistä etenkin tammat ovat olleet erittäin varhaiskypsiä. Kaikin puolin hieno varsa, ja on erittäin mielenkiintoista päästä näkemään, millainen kilpahevonen tästä kehittyy. Varsa tulee Teivoon opetettavaksi syyskuun tienoilla, ja siihen asti se on kasvattajan luona laitumella telmimässä ja kasvamassa ikätovereidensa seurassa. Juuri kuvattu: ei irtopaloja.

Kimpanvetäjä Kirsi Mattilan kommentti

Lähde sinäkin mukaan seuraamaan kovasukuisen tammavarsan kasvua opetettavasta varsasta kilpahevoseksi! Suku on kohdillaan, valmentaja Suomen parhaimmistoa ja kimppaa vetää koulutettu kokemusta omaava kimpanvetäjä. Avoin, säännöllinen tiedottaminen sähköpostitse, WhatsApp-ryhmässä ja kimppakokoukset Teams/Zoom tai ihan kasvotusten. Varsa maksetaan mukaan lähes kaikkiin ikäluokkakilpailuihin. Tule jakamaan meidän kanssamme ilot ja surut tässä hevosenomistajien mielenkiintoisessa ja koukuttavassa vuoristoradassa! Tunteita on luvassa suuntaan, jos toiseen!

Hinnat ja yhteystiedot

Callela Ellen myydään 5% tai 10% osuuksilla. Isommankin siivun saa ostaa. Hinta sisältää alv.

5% 1860e. Kuukausimaksu 75e/kk

10% 3720e Kuukausimaksu 150e/kk

Kuukausimaksuista ja puskurirahoista tarkempi erittely kimpanvetäjältä. Kysy rohkeasti lisätietoja hevosesta ja kimpasta kimpanvetäjältä!

Lisätiedot:

Kimpanvetäjä ja rahastonhoitaja Kirsi Mattila, puh. 040 763 4405 tai kipa.mattila@gmail.com

Valmentaja Markku Nieminen, puh. 0400 635 892

Attention OP

Attention OP on Italiassa (kasvattaja Sergio Poggetti) syntynyt 5-vuotias lämminverinen ruuna, joka on starttivalmis ja kilpaillutkin tänä vuonna 12 kertaa. Ruuna valmentautuu Markku Niemisen tallilla Teivon raviradalla. Huhtikuussa Attention OP voitti kaksi kertaa, katso lähdöt tästä ja tästä.

Attention OP:n isä on From Above ja emä Grenada Tur. Tutustu Attention OP:n tietoihin Mobiilihepassa tästä.

Hevonen tuotiin viime syksynä Italiasta ja ruunattiin, jolloin siitä tuli rauhallisempi. Attention OP on kooltaan pieni hevonen ja käsiteltäessä kiltti, sen luonne on erittäin hyvä. Se on kaikin puolin hyvä kilpahevonen, joka on mielenkiintoinen kimppahevonen, koska sillä pääsee heti kilpailemaan. Edellisestä viidestä startista on tullut kaksi voittoa, ja voittoja on luvassa varmasti vielä lisääkin! Attention OP:ta saa myös mennä katsomaan Teivon tallille.

Attention OP myydään 10 prosentin osuuksissa. Yksi osuus maksaa 1500 euroa ja yhden osuuden kuukausimaksuksi muodostuu 150 euroa.

Kimppaa vetää Petri Wallenberg. Kimpalla on erikseen rahastonhoitaja, kimpasta lisätietoja voi kysyä kimpavetäjältä.

Lisätiedot:

Kimpanvetäjä Petri Wallenberg, puh. 040 728 4478

Valmentaja Markku Nieminen, puh. 0400 635 892

 

Callela Xania ja valmentaja Jyrki Filatoff

Callela Xania seisoo pihalla

Callela Xania on 2-vuotias lämminverinen tamma. Se valmentautuu Jyrki Filatoffin tallilla, joka sijaitsee Metsämäen raviradalla Turussa.

Callela Xania on Vuoden kasvattajanakin palkitun Hannu Nivolan kasvattama. Sen emä on Xanadu Hoss ja isä Canepa Hanover.

Callela Xania on asunut Filatoffin tallissa syksystä 2020 alkaen. Valmennustiimi kuvailee tammaa hienoksi ja kiltiksi. Tällä hetkellä se treenaa 1.40-vauhteja hiiteissä ja meneekin niitä vauhteja aika helposti!

Tutustu Callela Xanian tietoihin Mobiilihepassa

Callela Xanian valmentaja Jyrki Filatoff pitää tallia Turun raviradalla ja Paraisilla. Filatoffin valmennuslistalla on tällä hetkellä 14 hevosta, joista kahdeksan on lämminverisiä ja kuusi suomenhevosia. Filatoffin menestyshevosina tunnetaan muun muassa Merran Emil ja Ruotsin pääraviradankin valloittanut Lil Belinda. Tällä hetkellä tallista löytää Callela Xanian lisäksi esimerkiksi nelivuotislahjakkuus Vieskoff, joka oli jo 3-vuotiaana Varsakunkku-finaalissa kolmas.

Tutustu Jyrki Filatoffiin Mobiilihepassa

Hinnat ja kimppa

Callela Xania myydään 5 ja 10 prosentin osuuksissa. Kimpanvetäjänä ja rahastonhoitajana toimii Miisa Pulkkanen.

10 prosentin suuruinen osuus maksaa 600 euroa ja 5 prosentin suuruinen osuus maksaa 300 euroa.

Kuukausimaksu on 10 prosentin suuruisella osuudella 100 euroa ja 5 prosentin suuruisella osuudella 50 euroa.

Yhteydenotot

Jos haluat ostaa osuuden Callela Xaniasta tai haluat tietää lisää hevosesta, ota yhteyttä vastuuvalmentaja Jyrki Filatoffiin puh. 040 866 9584 tai Patri Filatoffiin puh. 0400 359 116