Hyppää sisältöön

Kärryillä-lehti

Joulukuussa 2022 ilmestyi viimeinen Kärryillä-verkkolehti. Kärryillä-lehti on ollut osa raviurheilun nuorisotoimintaa 2000-luvun alusta asti ja se on koonnut yhteen jutut nuorista itsestään, poneista, ravikouluista sekä henkilökuvia eri toimijoista. Lehti uudistui viimeksi vuonna 2020 kun siirryimme verkkolehteen, ja jatkossa tarjoilemme lehden jutut suoraan sähköposteihin, sähköisen uutiskirjeenä, joka mahdollistaa tiiviimmän lähettämisen ja entistäkin ajankohtaisemmat nostot nuorisotoiminnan ja poniraviurheilun maailmasta.

Lehden viitoittamaa polkua jatkava Kärryillä-uutiskirje tulee jatkossa ilmestymään tiheämmin noin 1-2 kk:n välein ja se kokoaa tuttuun tapaan nuoristoiminnan ja poniraviurheilun ajankohtaiset uutiset ja taustatarinat niin poneista, kilpailijoista kuin tärkeistä nuorisotoiminnan tekijöistä.

Uutiskirje ei kuitenkaan suinkaan jää ainoaksi nuoristoiminnan julkaisuksi! Suomen Hippoksen tytäryhtiö Hevosurheilu-lehti panostaa jatkossa entistä enemmän nuorisotoiminnan sisältöihin: hevosurheilu.fi-sivulta löydät jatkossa oman osion alta nuorisotoiminnan ja poniraviurheilun uutiset. Osio löytyy kohdasta Lisää -> Nuoret, ja nämä jutut on luettavissa maksuttomana. Osa jutuista voi edellyttää kirjautumista sivustolle, mutta tällöinkin tunnusten tekeminen on ilmaista. Tällä muutoksella haluamme nostaa nuorisotoimintaa näkyvästi esiin ja osaksi muita raviurheilun sisältöjä!

Kärryillä-uutiskirjeen alustava ilmestymisaikataulu vuodelle 2023 on helmikuu, maaliskuu, huhtikuu, kesäkuu, elokuu, syyskuu, lokakuu ja joulukuu. Uutiskirje lähetetään nuorisotoiminnan kausimaksun maksaneille.

Lisätiedot:

Suomen Hippos ry
Johanna Pökkä
johanna.pokka@hippos.fi
040 632 8182