Hyppää sisältöön

Jalostuspäivät

Jalostuspäivät 16. – 17.3.2023
Kouvolan raviradalla

Jalostuspäivät on jokavuotinen, kuninkuusravipaikkakunnalla järjestettävä jalostusta ja kasvatusta käsittelevä tapahtuma, joka kerää yhteen hevosalan yhteisön. Vuoden 2023 Jalostuspäivät järjestetään Kouvolan raviradalla. Jalostuspäiville voi osallistua paikan päällä Kouvolan raviradalla, suoran verkkolähetyksen kautta tai molempia osallistumistapoja hyödyntäen.

Tapahtuman juontajana toimii Lauri Hyvönen.

Lipunmyynti

  • Tapahtumalippu 63 € / henkilö sisältäen molempien päivien ohjelman, ruokailut, linkin tapahtuman tallenteeseen (voimassa 2 viikkoa) sekä lipunmyynnin kulut (3 euroa). Tapahtumalippu tulee lunastaa 12.3. mennessä.
  • Streamlippu 33 € sisältäen stream ohjelman, linkin tapahtuman tallenteeseen (voimassa 2 viikkoa) sekä lipunmyynnin kulut

OSTA LIPPUSI TÄSTÄ

Majoitustarjous

Original Sokos Hotel Vaakuna tarjoaa Jalostuspäiville osallistuville sopimushintaista majoitusta ajalle 15.-17.3.2023 (ke-pe).

  • 110.00 EUR Standard Twin tai Queen huone yhdelle hengelle
  • 130.00 EUR Standard Twin tai Queen huone kahdelle hengelle

Hinnat sisältävät runsaan buffetaamiaisen, asiakassaunan ja hotellin kuntosalin käytön. Huonevuorokausi alkaa klo 15.00, mutta jos huoneita on vapaana aiemmin, niin majoittumaan pääsee jo ennen puolta päivää. Mikäli huone ei ole vapaana, voi sisäänkirjautumiset muutoin hoitaa kuntoon ennen Jalostuspäivien alkua  ja hotellilta löytyy matkatavarasäilytystä ja vaatteidenvaihtotilaa niitä tarvitseville.

Varaukset: Sokos Hotels -sivuston kautta varauskoodilla BJALOSTUSPAIVAT23 tai suoraan hotellista varauskoodia vastaan puhelimitse 010 7839101 tai sähköpostilla reception.kouvola@sokoshotels.fi.

Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Viimeinen varauspäivä varaustilanteen salliessa on 1.3.2023.