Hyppää sisältöön

Ilmoittaudu Hevos- ja ponikerhon ohjaajan jatkomoduuleihin

Hipposakatemiaan voi rekisteröityä itse, jos sinulla ei vielä ole tunnuksia. Näihin koulutuksiin on avoin pääsy kirjautuneena käyttäjänä.

Voit myös ilmoittautua koulutuksiin tällä lomakkeella, jolloin sinulle tehdään tunnukset 1-3 arkipäivän sisällä ja pääset koulutuksiin.

Nämä koulutukset on tarkoitettu raviratojen nuorisovastaaville sekä nuorisoravikerhojen ohjaajille. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan koulutukseen.

Ponikerhon ohjaajan markkinointikoulutus:

Koulutuksessa käydään läpi nuorisotoiminnan tapahtumien markkinointia, jäsenyyden markkinointia, valtakunnallista markkinointia sekä toiminnan markkinointia sponsoreille. Kurssilla on myös esimerkkimateriaalia hyödynnettäväksi markkinoinnissa.

Ponikerhon ohjaajan tunnetaitokoulutus:

Mitä ohjaajan on hyvä tietää tunnetaidoista lasten ja nuorten kanssa toimiessa? Miten hankalien tunteiden kanssa pärjätään ja millaisia näkökulmia otetaan huomioon? Miten konfliktitilanteet ennakoidaan ja kohdataan? Miten korjaava tunnekokemus luodaan?

Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia. Kysymyksiä lähestytään ohjaajan tehtävien, psykologisten perustarpeiden ja tyypillisten tunteiden kautta.

Ponikerhon ohjaaja erityislapsia ja -nuoria kohtaamassa:

Koulutuksessa käydään läpi erityislasten ja -nuorten kohtaamista ja yleisimpiä neuropsykiatrisia haasteita lapsilla ja nuorilla. Tavoitteena on, että koulutuksen suoritettuaan jokainen ymmärtää keskeisimpiä erityisyyksien syitä ja osaa kohdata tällaisen lapsen. Tavoitteena on myös ymmärtää oma merkityksellinen rooli tällaisen lapsen elämässä.

Ponikerhon ohjaaja asiakaspalvelijana:

Asiakaspalvelu on erittäin tärkeä osa ponikerhoja. Koulutuksessa käydään läpi onnistunutta asiakaspalvelukokemusta ja annetaan vinkkejä, mitä kaikkea hyvässä asiakaspalvelussa kannattaa ottaa huomioon.