Hyppää sisältöön

Varsahuutokauppaan 2024 ilmoitettiin 105 varsaa

Huutokauppavarsoihin voi rauhassa tutustua sekä tallissa että ulkona ennen huutokaupan alkua. Tapahtuma järjestetään jo 27. kerran. Kuva Maisa Hyttinen

Perinteinen varsahuutokauppa järjestetään perjantaina 6. syyskuuta Ypäjän Hevosopistolla. Myytäväksi ilmoitettiin 105 varsaa, joista neljä on suomenhevosia ja loput lämminverisiä ravihevosia.

Varsahuutokauppa on vuosittain järjestettävä kotimaisen ravihevoskasvatuksen suurtapahtuma, jossa ostajalla on mahdollisuus nähdä monta varsaa samassa paikassa samaan aikaan. Varsahuutokaupassa myydään 1-vuotiaita suomenhevosia ja lämminverisiä ravihevosia.

”Meillä on tapahtumaan varattuna 106 karsinapaikkaa, joten vain yksi paikka on täyttämättä. Osallistujamäärä on siis erittäin hyvä”, Varsahuutokauppaa vuodesta 2005 organisoimassa ollut Mitja Nummenmaa kertoo.

”Varsat saapuvat alueelle nähtäväksi tuttuun tapaan klo 12.00 ja huutokauppa alkaa klo 18.00. Myynnissä olevat varsat löydät tapahtuman sivulta, jonne myös luettelo- ja lipunmyynti avataan heinäkuun loppupuolella”, Nummenmaa jatkaa.

www.hevoshuutokaupat.fi.

 

Lisätietoja

Mitja Nummenmaa,
toimitusjohtaja Starinita Oy
040 502 4987