Hyppää sisältöön

Varsahuutokauppa Ypäjän Hevosopistolla perjantaina 10.9. – myös etähuutaminen mahdollista

Kuvassa varsa kävelee kohti huutokaupan yleisöä

Tilastollisesti nähdään, että suomalaisesta hevoshuuokaupasta löytyy menestyshevosen aihioita. Kaupantekotapa vaatii myös rohkeutta viedä oma ostopäätös maaliin - se kuuluu ainutlaatuisen kauppatavan luonteeseen. Amerikkalaisesta huutokauppakultturissa roolinsa on myös 'underbidderillä', sillä, joka jättää toiseksi viimeiseen huutoon. Hevoskaupoissa vasta aika näyttää, kumpi vetää ptemmän korren. Kuva: Hippos / Juho Hämäläinen

Perinteikäs Varsahuutokauppa järjestetään Ypäjän Hevosopistolla perjantaina 10. syyskuuta jo 24. kerran. Huutokauppaan ilmoitettiin 1-vuotiaita varsoja yhteensä 107, joista seitsemän on suomenhevosia ja loput lämminverisiä ravihevosia. Varsat saapuvat Hevosopistolle nähtäväksi perjantaina klo 12 ja huutokauppa alkaa klo 18. Tapahtuma järjestetään poikkeusjärjestelyin, tarjolla on etähuutomahdollisuus ja huutokauppaa voi seurata Veikkauksen sivujen kautta.

Varsahuutokaupassa myydään 1-vuotiaita suomenhevosia ja lämminverisiä ravihevosia. Tapahtuma on vuosittain järjestettävä kotimaisen ravihevoskasvatuksen näyteikkuna, jossa ostajalla on mahdollisuus nähdä monta varsaa samassa paikassa samaan aikaa. Varsahuutokaupasta on ostettu mm. Raviliigan supertähti Mascate Match, Derbyvoittaja Graceful Swamp, Kriteriumvoittaja Bosses Lily ja ikäluokkansa tammalähtöjä hallinnut Bosses Lady. Vuonna 2021 myynnissä oleviin varsoihin pääset tutustumaan alla olevien linkkien kautta, tarjolla on monta sukuvarsaa mm. huippuoreista Maharajah ja Trixton sekä aikansa hyväntekeväisyysravurin Kiss My Turku tammavarsa oriista Ken Warkentin.

Vuoden 2021 huutokauppavarsat

Huutokauppaluettelo

 

Jäljellä enää Premium lippuja

Varsahuutokaupan yleisömäärää joudutaan rajaamaan vallitsevan koronatilanteen takia ja myynnissä on enää muutamia Premium lippuja. Painettu huutokauppaluettelo ei tänä vuonna käy sisäänpääsylippuna.

Katso lippujen tilanne

 

Hyödynnä etähuutomahdollisuus

Koronatilanteen johdosta Varsahuutokaupassa on tarjolla etähuutomahdollisuus. Varsoja voi huutaa puhelimitse rekisteröitymällä etähuutajaksi. Hevoshuutokaupan sivuilta pääset näkemään listan ravivalmentajista, jotka ovat sitoutuneet olemaan paikan päällä huutokaupassa ja palvelemaan etähuutajia. Etähuutajalle hevosia huutava valmentaja sovitaan erikseen huutokaupan toimitusjohtajan kanssa.

Lisätietoja ja ohjeet etähuutomahdollisuudesta

 

Varsahuutokauppa livenä TotoTV:stä

Ypäjän Varsahuutokauppaa voi seurata myös suorana lähetyksenä Veikkauksen TotoTV:stä. Livelähetys alkaa paikalla olevien kasvattajien ja asiantuntijoiden haastatteluilla kello 17 ja tunnin kuluttua kello 18 lähetys siirtyy alkavaan huutokauppaan.

Veikkauksen TotoTV:tä pääset katsomaan osoitteessa www.veikkaus.fi -> Yläpalkista Toto-linkki -> Avautuvasta valikosta TotoTV. TotoTV:tä katsoakseen tarvitsee Veikkaus-tunnukset, jotka voit tehdä tämän linkin kautta.

 

Haaveissa kimppahevonen?

Varsahuutokauppaan suuntaa myös ammattivalmentajia ostamaan varsoja, joista on tarkoitus tehdä kimppahevosia. Suomen Hippos on konnut huutokauppaan osallistuvien valmentajien ja heidän suunnittelemien kimppojen tiedot yhdelle sivulle. Katso suunnitelmissa olevien kimppojen tiedot alla olevan linkin kautta.

Hevoskimppoja huutokauppavarsojen ympärille

 

Lisätietoja

Mitja Nummenmaa, toimitusjohtaja Starinita Oy, 040 502 4987

Starinitan varsahuutokauppa (hevoshuutokaupat.fi)