Hyppää sisältöön

Uusi myyntikanava Heilan Hevospörssi mahdollistaa myynnin ja ostamisen eri muodot

Kuvituskuva

Suomen Hippos on aikaisemmin palvellut hevosenomistajia ilmaisella varsojen myyntisivustolla. Nyt hevosen myyntimahdollisuudet avautuvat aivan uudessa muodossa Heilan Hevospörssi -myyntikanavalla. Uudella sivustolla voi myydä kaikenikäisiä ja rotuisia hevosia. Palvelu on maksuton, tarvitset vain Heppa-järjestelmätunnukset.

Suomen Hippos pyrkii jatkuvasti kehittämään omistamisen ja kasvattamisen palveluitaan.

”Hevosenomistajan palveluiden kehittäminen on osa Suomen Hippoksen strategiaa. Meneillään oleva Yksi hevosvoima – monta ilonaihetta -omistajuuskampanja linkittyy myös nyt julkaistuun Heilan Hevospörssi -sivustoon. Hevosenomistajan tärkeyttä alalle ei voi tarpeeksi korostaa, ja sen vuoksi ostamisesta ja myymisestä tulee tehdä mahdollisimman helppoa. Hevospörssin kautta tarjoamme työkalun, jolle on todettu olevan kysyntää”, Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Sami Kauhanen valottaa.

Hevospörssiin hevosen voi laittaa myyntiin hevosenomistaja tai hallintaoikeuden määräajan puitteissa hevosen kasvattajaoikeuden tai kilpailuoikeuden vuokraaja. Sivustolla hevosia voi myydä kokonaan, kimppaosuuksina, liisata tai tarjota tammaa tilausvarsalle. Tavallisesta myyntisivustosta poiketen Hevospörssissä voi myydä myös tilapäistä omistajuutta. Tilapäinen omistajuus ei vaadi omistaja/hallintatietojen päivittämistä Heppa-järjestelmään, mutta se on suositeltavaa ja osapuolien näin halutessa mahdollista. Tärkeintä kuitenkin on hevosen alkuperäisen omistajan ja väliaikaisen omistajan välinen kirjallinen sopimus.

Tilapäinen omistajuus mahdollistaa uusien ja erilaisten hevosenomistajuuden muotojen kehittymisen. Tilapäisessä omistajuudessa hevosenomistaja voi tarjota hevostaan tai osuutta hevosesta myyntiin ennalta määritellyksi ajaksi, esimerkiksi muutaman kuukauden tai seuraavan kilpailun ajaksi.

“Heilan Hevospörssistä julkaistaan nyt ensimmäinen versio. Hevospörssiä tullaan kehittämään ja suunnitelmissa on jo nyt esimerkiksi hevosen automaattinen poistuminen myyntisivustolta omistajanvaihdoksen yhteydessä. Valitettavasti nyt julkaistavassa versiossa on huomattu haasteita kuvien lisäämisessä iPhone ja iPad laitteilla tai vanhalla Safari selaimella. Tämäkin tullaan korjaamaan seuraavissa versioissa. Otamme mielellämme vastaan kehitys- ja parannusehdotuksia, tavoitteena on palvella kaikkia hevosen ostajia ja myyjiä mahdollisimman hyvin”, Hevospörssin ominaisuuksia suunnitellut Susanna Back Suomen Hippoksesta kertoo.

Lisätietoja:
Suomen Hippos Susanna Back, p. 040 505 8013, susanna.back@hippos.fi

Nostoja Hevospörssissä myytävistä hevosista 

Suomenhevosia: Rälläkkä (Tähen Toivomus – Nopsa-Ralli), Retuliini (Parvelan Retu – Ekoliina) 
Ravihevosia: Lake’s Dollar (Like A Prayer – Valnes Bea), Nothing But (Knows Nothing – Rudy Queen)
Ratsuhevosia: Springhill Catch a Bird (Cascalinus 193 – Linn 2963), Riverbank Farbenfroh (Fürst Fugger – Domella 2774)
Poneja: Oltewolde’s Fiona 102 W (T Leechhiem’s Carlos – Olte-Wolde’s Nadira), Springhill Jiselle (Vliedberg Farley 46 W – Springhill Jinette)
Jalostusori: Springhill Rhion 17 RP (Haanpaol’s Rossi – Oltewolde’s Fiona 102 W)
Tamma tilausvarsan tekoon: Parsa (Hilto – Lissun Missi) 
Osuuksia kasvatuskimpasta: Nothern Trick (Raja Mirchi – Northern Gleam) Kantavana Nunciosta
Kimppaosuuksia ravihevosesta: James Tie (Jontte Boy – More Rail)
Liisataan kimpparavuri: Vivian Artist (Pastor Stephen – Mil Mi), Whitelake’s First (Jontte Boy – In Bloom Face)

Heila Hevospörssi

Kuinka tehdä myynti-ilmoitus

• Klikkaa osoitteeseen www.heppa.hippos.fi/jalostus
• Kirjaudu sisään sivuston oikeasta ylälaidasta
• Kirjautumisen jälkeen sivustolle avautuu Omat hevoset.
• Hevosen voi laittaa myyntiin tietoissa löytyvästä Tee myynti-ilmoitus -kohdasta.
• Täytä tarvittavat tiedot myynti-ilmoitukseen
• Lisää hevoselle kuva ilmoituksen vasemmassa alalaidassa olevasta Lisää kuva kohdasta.
Kuvia voi lisätä useampia. Mikäli hevosella on kuva Heppa-järjestelmässä, se päivittyy automaattisesti myös Hevospörssi-sivustolle. Huom! Kuvien lataus ei toistaiseksi toimi iPhone, iPad laitteilla tai vanhalla Safari selaimella. (ongelmaa selvitetään)
• Klikkaa alalaidan julkaise myynti-ilmoitus
• Ilmoituksen voi myös tallentaa ja julkaista myöhemmin
• Hevosen myynti-ilmoituksen voi poistaa oikealla alakulmassa sijaitsevan roskakorin kautta.

Omat hevoset kohdasta pääset helposti tekemään myynti-ilmoituksen tai muokkaamaan sitä. Omat hevoset löytyvät sisään kirjautuneena oikeasta yläkulmasta omaa käyttäjänimeä klikkaamalla.

Ei vielä tunnuksia Heppa-järjestelmään?
Heppa -tunnushakemus

 

HEILA – edistyksellinen jalostusjärjestelmä
Suomen Hippoksen tarjoama Heila -jalostusjärjestelmä on edistyksellinen työkalu hevoskasvatuksen ja jalostusvalintojen tueksi. Järjestelmässä voi tutkia yksilön polveutumista sekä tarkempia tietoja suvusta ja jalostusarvosta. Sivustolla on mahdollista tehdä testiparituksia sekä määritellä oriille lajikohtaisia kriteereitä. Lisäksi järjestelmässä voi tarkastella hevosen emälinjan sekä isän ja emänisän tuotoksia sekä sivustolla on nähtävillä kaikki jalostukseen käyttöoikeudesta maksaneet oriit. Uutuutena sivustolta löytyy myös hevosten myyntisivusto Hevospörssi. Hevospörssi korvaa Hippoksen varsojenmyyntisivuston, joka tullaan lähiaikoina poistamaan käytöstä.