Hyppää sisältöön

Syyskuussa järjestettävään varsahuutokauppaan ilmoitettiin yhteensä 107 hevosta

Varsahuutokauppa banneri

Perinteinen varsahuutokauppa on tarkoitus järjestää Ypäjän Hevosopistolla perjantaina 10. syyskuuta. Huutokauppaan ilmoitettiin 107 varsaa. Huutokauppaluettelo on tilattavissa 1. syyskuuta saakka.

Ilmoitetuista 107 varsasta seitsemän on suomenhevosia ja loput 100 lämminverisiä ravihevosia. Starinita Oy tiedottaa mahdollisista uusien Covid-19 rajoitusten vaikutuksista huutokauppaan ensi viikolla keskiviikkona 25. elokuuta varsahuutokaupan sivustolla.

”Tällä hetkellä tapahtuman järjestäjänä ei ole helppo olla, seuraamme covid-tilannetta tiiviisti. Toivoimme tietysti, että tapahtuma päästään mahdollisimman normaalisti ja kaikille turvallisesti järjestämään suunnitelmien mukaisesti” SHKL:n toiminnanjohtaja Mitja Nummenmaa kommentoi.

Alustavan aikataulun mukaan varsat saapuvat nähtäväksi klo 12 alkaen ja huutokauppa alkaa klo 18.00. Huutokauppaluettelon voi tilata varsahuutokaupan sivujen kautta. Luetteloita on toimitettu myyntiin rajattu määrä myös seuraaville raviradoille: Forssa, Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kaustinen, Kouvola, Kuopio, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Tornio ja Ylivieska. Huom! Kaikki toimistot välttämättä ole ravipäivien ulkopuolella auki. Luettelon voi ostaa myös SHKL:n toimistolta Lahdesta, Jokimaan raviradan katsomorakennuksesta (Jokimaankatu 6 A) toimiston aukioloaikoina arkisin kello 9-15 välillä tai tilata postitse seuraavin ohjein:

Luettelon maksuohjeet
Tilinro.: FI77 5297 0020 0241 97
Saaja: Starinita Oy
Viesti: nimi ja osoitteesi sekä puhelinnumero

Lisätietoja: Starinitan varsahuutokauppa (hevoshuutokaupat.fi)

 

Varsahuutokaupassa myydään 1-vuotiaita suomenhevosia ja lämminverisiä ravihevosia. Tapahtuma on vuosittain järjestettävä kotimaisen ravihevoskasvatuksen näyteikkuna, jossa ostajalla on mahdollisuus nähdä monta varsaa samassa paikassa samaan aikaa. Varsahuutokaupasta on ostettu mm. Raviliigan supertähti Mascate Match, Derbyvoittaja Graceful Swamp, Kriteriumvoittaja Bosses Lily ja ikäluokkansa tammalähtöjä hallinnut Bosses Lady. Varsahuutokaupan järjestää SHKL ry:n ja Suomen Ravihevoskasvattajat ry:n yhdessä omistaman huutokauppayhtiö Starinita Oy.