Hyppää sisältöön

Suomenhevosten ja lämminveristen ravihevosten jalostusohjesääntö -webinaari 25.3.

Kuva: Hippos/Neena Kuukasjärvi

Suomenhevosten ja lämminveristen ravihevosten jalostusohjesääntöjen uudistukseen liittyvä avoin ja maksuton webinaari järjestetään torstaina 25.3. klo 17–19.

”Toivotamme webinaariin tervetulleeksi kaikki suomenhevosen ja lämminverisen ravihevosen jalostuksesta ja kasvatuksesta kiinnostuneet. Uudistuvien jalostusohjesääntöjen parissa on tehty jo jonkin aikaa töitä erilaisilla kokoonpanoilla ja työpajoissa, ja nyt on aika tuoda alustava suunnitelma yhteiseen keskusteluun”, kertoo Suomen Hippoksen jalostusinformaatikko Susanna Back.

Jalostusohjesääntöjä uudistetaan aika ajoin, jotta esimerkiksi lainsäädännön vaatimukset tulevat huomioiduiksi ja ne saadaan jalkautettua käytännön jalostustyöhön. Jalostusohjesääntöjen uudistuksessa otetaan aina huomioon hevosten terveys ja hyvinvointinäkökohdat sekä eläinsuojelulaki. Uudistuvat jalostusohjesäännöt tulevat voimaan 2022.

”Torstain tilaisuus on avoin kaikille. Webinaarissa käydään läpi molempien lajien uudistuvien jalostusohjesääntöjen keskeiset muutokset. Koonti muutoksista julkaistaan tapahtuman jälkeen, jolloin kiinnostuneilla on edelleen mahdollisuus kommentoida aihetta. Nyt on aidosti tilaisuus olla mukana vaikuttamassa tärkeään ja keskusteluakin herättävään aiheeseen”, muistuttaa Susanna Back.

Webinaarin alustajina toimivat jalostusjohtaja Minna Mäenpää sekä jalostusinformaatikko Susanna Back. Webinaari on maksuton ja sen voi seurata jälkeenpäin myös tallenteena.

Tapahtumaan pääset klikkamalla TÄSTÄ.

 

– –

Ohjeet Zoom-tapahtumaan osallistumiselle:

1 Klikkaa osallistumislinkkiä

2 Selaimeen avautuu ikkuna, jossa näppäin Launch Meeting. Klikkaa sitä.

3 Jos koneellasi ei ole Zoom-ohjelmaa asennettuna, voit klikata Download Now- tai Join from Your Browser -nappeja. Jälkimmäistä vaihtoehtoa suosittelen.

4 Kun klikkaat Join from Your Browser -nappia, avautuu ikkuna, joka kysyy nimeäsi tai nimimerkkiäsi. Syötä nimi ruutuun ja täppää ruksi ruutuun: ”En ole robotti”. Tämän jälkeen Join-painike muuttuu aktiiviseksi. Klikkaa Join.

5 Nyt pääset odotustilaan

6 Odota, kunnes sinut päästetään sisään

– – –

 

 

Lisätietoja:

 

Susanna Back

Jalostusinformaatikko

020 760 5251

susanna.back@hippos.fi