Hyppää sisältöön

Suomen Hippoksen ratsuttajastipendit Susanna Rautaselle ja Siiri Kyrölle

Suomen Hippos lahjoitti Suomen Ratsastajainliiton 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kaksi 500 euron stipendiä jaettavaksi ratsuttajille, jotka ovat ansiokkaasti vieneet suomalaisia hevosia kasvattajilta kilparadoille. Stipendit ojennettiin Susanna Rautaselle ja Siiri Kyrölle.

Susanna Rautanen ja Siiri Kyrö ottivat vastaan kumpikin 500 euron stipendit. Kuva: SRL

Ratsuttajan työ ja rooli ovat erittäin tärkeä osa jatkumoa, jolla suomalaisen kasvattajan työ varsasta kilpahevoseksi on mahdollinen. Suomen Hippos halusi Suomen Ratsastajainliiton 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi muistaa tämän tärkeän työn tekijöitä 500 euron stipendillä. 

Ratsastajainliiton lajikomiteat ehdottivat saajia ratsuttajastipendeille, minkä jälkeen SRL:n hallitus käsitteli ehdotukset ja vahvisti saajat, jotka ovat esteratsastaja Susanna Rautanen ja kouluratsastaja Siiri Kyrö.

"Ehdotuksia tuli paljon, ja ne kaikki olivat hyviä ja perusteltuja. Meillä on Suomessa lukuisia ammattitaitoisia nuorten hevosten ratsuttajia. Susanna Rautanen ja Siiri Kyrö tekevät molemmat erittäin hyvää ja perusteellista työtä. He ovat antaneet vahvat näytöt nuorten hevosten ratsuttajina ja vieneet niitä menestyksellä kilpakentille aina nuorten hevosten MM-tasolle asti", Ratsastajainliiton urheilujohtaja Jutta Koivula toteaa.

Lisätietoja:

Sonja Holma

Suomen Ratsastajainliitto ry

+358 40 5600 225

sonja.holma@ratsastus.fi