Hyppää sisältöön

Muista ilmoittaa tilinumerosi viimeistään maanantaina 14.12.2020

Vuodelta 2019 maksettavien kilpailuperusteisten kasvattajapalkkioiden sekä 2020 tammapalkkioiden maksatus umpeutuu viikolla 51 ja tämän jälkeen palkkioita ei enää voida maksaa.

Jos et ole saanut palkkiota tilillesi, on syynä todennäköisesti puuttuva tai virheellinen tilinumero. Ilmoitathan tilinumerosi viimeistään maanantaina 14.12.2020 joko sähköisesti Oma Tallin kautta tai kirjallisesti tilinumeron ilmoituslomakkeella, jonka voi toimittaa skannattuna sähköpostin liitteenä (Huom! Postin mukana toimitettu ilmoitus ei enää ehdi perille). Määräpäivän jälkeen saapuneita tilinumeroita ei voida huomioida. Tilitietojen toimitus ja tietojen ajan tasalla pitäminen on henkilön omalla vastuulla.

Henkilökohtaisesti omistetun hevosen osalta tilitiedon voi ilmoittaa sähköisesti Oma talli-tunnuksilla. Alaikäisen lapsen tilitieto tulee ilmoittaa kirjallisesti huoltajan allekirjoittamalla ilmoituksella tai lapsen näkyessä Oma Tallissa huoltajan tiedoissa myös sitä kautta. Yhteisomistuksen tilitieto tulee ilmoittaa kirjallisesti ja ilmoituksessa tulee olla kaikkien osapuolien allekirjoitukset. Mikäli yhteisomistukselle on Heppa-järjestelmään ilmoitettu nimenkirjoitusoikeudellinen edustaja, pystyy hän toimittamaan tilitiedon. Tallinimen puolesta ilmoituksen allekirjoittaa edustaja.

Tilinumeron ilmoituskaavake

Tilinumerotietojen toimitus:

hippos.talousosasto@hippos.fi

Lisätiedot:

Ratsu- ja ponirodut

Sanna Uotila

sanna.uotila@hippos.fi

p. 020 760 5257 

Suomenhevoset ja lämminveriset ravihevoset

Soila Lehmusvaara

soila.lehmusvaara@hippos.fi

p. 020 760 5253