Hyppää sisältöön

Juoksijasuunnan sh- ja lv-ravihevosten orinäyttely 18.–19.2. – Jalostuspäivät osana tapahtumaa

Juoksijasuunnan suomenhevosten ja lämminveristen ravihevosten orinäyttely järjestetään Lahden Jokimaalla 18.–19. helmikuuta 2021. Ilmoittautuminen näyttelyyn on auki Heppa-järjestelmässä.

Kuva: Suomen Hippos

Juoksijaorinäyttely 18.–19.2. aloittaa Suomen Hippoksen jalostusvuoden 2021. Luvassa on mielenkiintoinen ja osallistujamäärältään ainutlaatuinen tapahtuma: uusien oriiden lisäksi näyttelyyn tulevat osallistumaan viime kevään poikkeusarvostelunsa täydentävät oriit.

Orinäyttelyn yhteydessä järjestetään myös perinteiset Jalostuspäivät. Luvassa on monipuolisesti jalostusasiaa ja -asiantuntemusta mielenkiintoisten vieraiden ja keskustelujen muodossa. 

Yleisölle tapahtumat tarjotaan kattavana verkkotapahtumana. Lisätietoja vuoden 2021 jalostustapahtumista Hippoksen kanavissa tammikuun aikana!

OHJEET ORIINOMISTAJALLE:


- Ori ilmoitetaan viimeistään torstaina 14.1. Heppa-järjestelmän kautta (Näyttelyt > Suomenhevoset ja lämminveriset > Lahti)

Ilmoittautumispäivään mennessä:


- Toimitetaan röntgenkuvat sähköisesti osoitteeseen susanna.back@hippos.fi

- Maksetaan näyttelymaksu (sh J-suunta: 350 e ja lv-ravihevoset: 900 e, sisältää vuoden 2021 orilisenssin). Maksusta lähetetään lasku ilmoittautumisen yhteydessä.

- Tuontihevosten rekisteröinti hoidetaan valmiiksi

Lisätiedot:


Susanna Back (lomalla 23.12.-4.1.)

jalostusinformaatikko

040 505 8013

susanna.back@hippos.fiSuomenhevosen ja lämminverisen jalostusohjesäännöt.


Orinäyttelyssä noudatetaan Ravikilpailusääntöjen 45. § määräyksiä kosk­ien kiellettyjen lääkeaineiden käyttöä ja näytteiden ottoa.


Tervetuloa!


Suomen Hippos ry ja Etelä-Suomen hevosjalostusliitto ry

Tulevat orinäyttelyt 2021: 


20. –21.3. Ypäjä, suomenhevoset R-, P- ja T-suunnilla. Viimeinen ilmoittautumispäivä 11.2.2020