Hyppää sisältöön

Juoksijaorinäyttely 18. – 19.2. Jokimaalla: Osallistujalista valmis

Hippoksen Jalostusvuosi 2021 käynnistyy hienolla juoksijaorinäyttelyllä: luvassa on sekä määrää että laatua. Samassa yhteydessä järjestettävät Jalostuspäivät tarjoavat mielenkiintoista ja ajantasaista jalostusasiantuntemusta kiinnostavien vieraiden ja hyvien keskustelujen merkeissä. Seuraa tapahtuma verkossa!


Lämminveristen ravihevosten ja juoksijasuunnan suomenhevosten orinäyttely järjestetään Lahden Jokimaalla 18. - 19.helmikuuta. Samassa yhteydessä tarjotaan perinteiset Jalostuspäivät. Yleisö pääsee seuraamaan tapahtumaa julkisena verkon kautta.

Lämminveriset ravihevoset arvostellaan torstaina 18.2. ja suomenhevoset perjantaina 19.2. Molemmat päivät alkavat klo 8.

Orinäyttelyyn osallistuvat lämminveriset ravihevoset:

Friendly Bourbon

Expectations U.S.

Greenleaf Slim

M.S. Triple J.

Main Wise As

Pojke Kronos

Southwind Spirit

Whitehouse Express

Zeron Wania

Win B.Hill

Viimevuotiset arvostelunsa tulevat täydentämään:

Appomattox

Atupem

Broadway Hall

Captain Morgan U.S.

Pato

Seven And Seven

Toast Of Lindy

Zola Boko

Orinäyttelyyn osallistuvat suomenhevoset:

Hiioppi

Huvin Viku

Kaappi

Kinderi

Sirukasson

Vappuäijä

Ville Kalle

Vilkkeen Velmu

Viimevuotisen arvostelunsa tulevat täydentämään:

Eeti

Helkan Toivo

Säihkeen Sähinä

Parvelan Retu

Svartsjöfax

Uljas Suomalainen

Vixeli 

Molempina päivinä kuullaan lisäksi asiantuntijoita oriiden arvostelun osalta. Päivät huipentaa iltapäivien asiantuntijapaneelit, joissa perehdytään juoksijajalostuksen kulmakiviin, ori- ja tammavalintojen perusteisiin sekä tulevaisuuden huippujuoksijan ensiaskeleisiin. Panelisteina lämminveripäivänä Kimmo Kemppi, Markku Punkari ja Saku Mikkola, sekä suomenhevospäivänä Toini Immonen, Riina Keskinen ja Marko Vuolukka.

Tapahtuman tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin. Orinäyttely ja Jalostuspäivät toteutetaan koronatilanteesta johtuen ilman yleisöä. Tapahtuma tarjotaan kattavana verkkototeutuksena suoraan kotikatsomoihin. Lisätietoja tapahtumasta ja verkkototeutuksesta lähiaikoina Hippoksen kanavissa!

Lisätietoja: 

Susanna Back

jalostusinformaatikko

020 760 5251

susanna.back@hippos.fiTapahtuma järjestetään yhteistyössä Koulutuskeskus Salpauksen, Jokimaan raviradan ja Etelä-Suomen hevosjalostusliiton kanssa.