Hyppää sisältöön

Heila-jalostusjärjestelmän kuvagalleria avautuu

Heila-jalostusjärjestelmä tarjoaa jatkossa entistä laajemmin tietoa ja työkaluja kasvatuksen, jalostusvalintojen ja hevosten taustojen arvioinnin tueksi. Uutena lisäominaisuutena avautuu kuvagalleria, jonka täydentäminen ja kuvien lisääminen on mahdollista kaikille käyttäjille.


Heila-jalostusjärjestelmä on helppokäyttöinen ja monipuolinen hevoskasvatuksen ja neuvonnan työväline. Järjestelmä toimii jalostusvalintojen tukena – sekä tietolähteenä kaikille hevosyksilöistä ja polveutumisesta kiinnostuneille. Nyt avautuva kuvagalleria ja kuvien lisäämismahdollisuus ovat mielenkiintoinen uudistus palvelussa. Kuvien lisäämistoiminto on kaikkien käytettävissä: voit lisätä kuvia omilla Heppa- ja Oma Talli-tunnuksillasi sekä omille hevosillesi että muille, mikäli sinulla on kuviin käyttöoikeus.

Kuvien lisääminen Heila-järjestelmään on turvallista: Suomen Hippos ei julkaise tai käytä lisättyä kuvaa muussa tarkoituksessa. Julkaistuja kuvia ei saa kopioida julkiseen käyttöön (mm. sosiaalinen media) ilman kuvaajan lupaa. Kuvien lisääjän tiedot jäävät ainoastaan Suomen Hippoksen haltuun.

Tutustu Heila-jalostusjärjestelmään – ja täydennä Heilan kuvagalleriaa omalta osaltasi! Kaikkien joulu- ja tammikuun aikana kuvia lisänneiden kesken arvotaan Hippos- ja Kavioliiga-tuotepalkintoja.