kontio 918x159

Vastuuvalmentajakoulutus

Voidakseen toimia hevosen valmentajana vähintään 18-vuotiaan henkilön, jolla ei ole koskaan ollut ravikilpailuissa ohjastamiseen oikeuttavaa ajolupaa, on osallistuttava vastuuvalmentajakoulutukseen

 

Koulutus keskittyy hevosen ilmoittamista ja kilpailuttamista koskeviin valmentajan vastuihin ja velvollisuuksiin. Koulutukseen osallistuminen, teoriakokeen hyväksyttävästi suorittaminen ja kilpailulisenssin lunastaminen oikeuttavat toimimaan hevosen valmentajana.

Vastuuvalmentajakoulutuksia järjestetään maakuntaradoilla C-ajolupakurssin loppukokeen yhteydessä sekä muulloin tarvittaessa.

Koulutustilaisuuden osallistujamäärää voidaan rajoittaa koulutuksen järjestämisolosuhteiden perusteella. Koulutuksen kesto on noin 3-4 tuntia.

Vastuuvalmentajakoulutuksen hinta löytyy hinnastosta. Hintaan sisältyvät ravikilpailusäännöt, lääkintäohjeet ja muu oheismateriaali.Raviurheilijan polku - Vastuuvalmentajakoulutus Kaustisella 6.2.2019

Koulutus alkaa keskiviikkona 6.2.2019 Keski-Pohjanmaan Ammattiopiston Kaustisen toimipaikassa klo 8.30. Koulutus jatkuu klo 15.45 saakka. Vastuuvalmentajatentti klo 16.30 alkaen. Ilmoittautuminen päättyy 30.1.2019.

Lisätiedot ja koulutukseen ilmoittautuminen TÄÄLTÄ

Suomen Hippos ry - Raviurheilupalvelut

Junttila Juhani

Kilpailusihteeri, ravikilpailu- ja poniravisäännöt
Puh. 020 760 5241
juhani.junttilahippos.fi

 

 

Tulosta sivu