Hyppää sisältöön

Hevosalan kuntavaaliohjelma

Hevonen luo hyvinvointia

Hevonen luo hyvinvointia – mitä se tarkoittaa? Hevosharrastajalle se voi tarkoittaa vaikkapa yhteistyötä hienon eläimen kanssa, eläinrakkaalle pehmoisen turvan kosketusta ja kilpaurheilijalle unohtumattomia elämyksiä monipuolisten lajien parissa.

Hevosen hyvinvointivaikutuksista nauttiakseen ei tarvitse olla alan harrastaja, sillä hevosvoimat vaikuttavat laajemmalle: luonnosta nauttivalle hevonen tuo luonnon lähelle kaupungissakin, kuntoutujalle hevonen lisää terveyttä ja toimintakykyä, lapsille ja nuorille talliympäristö muodostaa turvallisen ja kasvattavan ympäristön. Ja jotta tämä onnistuu, tarvitaan monen ihmisen työtä – maanviljelijästä taksikuskiin ja varustekauppiaasta varhaiskasvatukseen. Hevosyrittäjän työllistävä vaikutus lähialueella voi ratkaista parhaassa tapauksessa vaikka kyläkoulun kohtalon!

Vuoden 2021 kuntavaaleissa punnitaan tärkeitä asioita: teemoja hyvinvoinnista, yhteisöllisyydestä, turvallisesta tulevaisuudesta ja ympäristöstä. Hevosalan toimijat ovat yhdessä koonneet materiaalia tukemaan hyviä päätöksiä. Tältä sivuilta löydät hevosalan toimijoiden yhteisen kuntavaaliohjelman sekä tilastoja ja muuta materiaalia hevosalan vaikuttavuudesta.

Ehdokas tai ehdokkuutta suunnitteleva: tutustu materiaaleihin ja hyödynnä hevosalan faktoja omassa kampanjassasi! Kun koet hevosalan olevan sydäntäsi lähellä, osallistu yhteiseen kampanjaan: kuvaa itsesi hevosen kanssa, tallissa, hevosurheilun parissa, maastolenkillä tai vaikka monilajisella hevoslaitumella ja kerro, miten omalta osaltasi edistäisit hevosen hyvinvointivaikutuksia omassa kunnassasi. Postaa someen aihetunnisteella #hevosalanpuolesta

Äänestäjä: tutustu hevosalan vaikuttavuuteen ja haasta ehdokkaat! Tunteehan tuleva kuntapäättäjäsi hevosalan monipuoliset taloudelliset ja hyvinvointivaikutukset?

Hevosihminen vaikuttaa – tule mukaan!

Hevosalan yhteisen viestin vieminen on jokaisen hevosihmisen asia. Kerro, kysy, keskustele, vaihda ajatuksia. Tutustu hevosalan yhteiseen kuntavaaliohjelmaan ja hyödynnä valmiit somemateriaalit myös omissa kanavissasi!

Vaikutetaan yhdessä!

 

 

Hevosalan yhteinen kuntavaaliohjelma
 • Viikon 14 teemana on Hevonen luo hyvinvointia

  Kuvat ovat vapaasti käytettävissä ja jaettavissa. Lataa kuvat itsellesi ja jaa omissa somekanavissasi!

  Viikon 13 teemana on Hevosala vaikuttaa yhdessä

  Kuvat ovat vapaasti käytettävissä ja jaettavissa. Lataa kuvat itsellesi ja jaa omissa somekanavissasi!

  Yleinen somekuva 1

  Yleinen somekuva 2
  Yleinen somekuva 3

  Somekuvat Twitteriin

  Somekuva Twitteriin 1
  Somekuva Twitteriin 2
  Somekuva Twitteriin 3