Hyppää sisältöön

Yksi hevosvoima – monta ilonaihetta

Yksi hevosvoima – elämyksiä monelle.

Omistajuus on keskeinen osa raviurheilun ja hevoskasvatuksen strategiaa. Omistajuuskampanja on pitkäkestoinen sarja toimenpiteitä, joilla tuetaan omistajuuden kehittymistä. Kampanjan tärkeimpänä tavoitteena on uusien hevosenomistajien saaminen ja jo olemassa olevien omistajien arvostuksen nostaminen.

Kesäkuussa omistajuuskampanja rantautuu maakuntaratojen raveihin. Omistajia pyritään huomioimaan esimerkiksi äänityöläisten toimesta tavallisia ravipäiviä enemmän. Suomen Hippoksen sosiaalisessa mediassa julkaistaan päivittäin ravien kunniatauluja, joissa voittajahevosten omistajat pääsevät esille. Raviradat tuottavat kesäkuussa materiaalia omistajista esimerkiksi videoiden muodossa sosiaalisessa mediassa.

Kesäkuussa Hippoksen Heila-jalostusjärjestelmään avattiin kaikille avoin ja ilmainen Heilan Hevospörssi -myyntikanava, jonne voi ilmoittaa myyntiin minkä tahansa Suomen rekisterissä olevan hevosen tai ponin. Myynnissä olevia hevosia on helppo tarkastella haluamillaan kriteereillä, esimerkiksi käyttötarkoituksen tai hinnan mukaan. Hevospörssiin pääset tästä.

Kampanja alkoi huhtikuussa kuusiosaisella Yksi hevosvoima, monta ilonaihetta -videosarjalla jossa esitellään erilaisia hevosenomistajia ratsuhevosen omistajasta ravihevosen kimppaomistajaan. Toukokuussa kampanjassa oli kimppakuukausi jonka aikana Hippos.fi/kimppahevoset -sivustolla esiteltiin ravivalmentajia ja heillä myynnissä olevia kimppahevosia.

Heinäkuussa omistajuuskampanja rantautuu kesäradoille, jossa hevosenomistamiseen pääsee tutustumaan kesäradalla paikan päällä. Luvassa on myös valtakunnallinen arvonta, johon voi osallistua kesäravien yleisö.