Hyppää sisältöön

Ilmoittaudu Vastuullinen raviurheilija – hevosen vastuuvalmentajakoulutukseen

Ilmoittaudu ja hae tunnuksia verkko-oppimisympäristö Hipposakatemiassa itsenäisenä verkkokoulutuksena toteutettavaan hevosen vastuuvalmentajakoulutukseen

Tarvitset vastuuvalmentajalisenssin, jos sinulla ei ole koskaan ollut C-ajolupaa ja haluat kilpailuttaa valmentamaasi hevosta. Jos C-ajolupasi on vanhentunut, saat vastuuvalmentajalisenssin voimaan maksamalla harrastajavalmentajalisenssin (ota yhteyttä kilpailu@hippos.fi). Vastuuvalmentajan täytyy olla vähintään 18-vuotias.

Ilmoittaudu vastuuvalmentajakoulutukseen ja hae tunnuksia Hipposakatemiaan täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake. Saat tunnukset sähköpostiisi  viiden arkipäivän kuluessa, jos edellytykset koulutukseen täyttyvät. Vuoden 2023 Vastuuvalmentajakoulutus uudistuu  tammi-helmikuun aikana, joten saat tunnukset koulutukseen heti kun koulutus on julkaistu.

Vastuuvalmentajakoulutukseen vaadittava teoriakoe suoritetaan erikseen sovittuna ajankohtana lähimmällä raviradalla tai hevosjalostusliiton toimistolla hyväksytysti suoritetun verkkokoulutusosion jälkeen (henkilöllisyystodistus mukaan) ja samalla maksetaan kurssimaksu 60€.

Ajolupakurssien teoriaosuudet löytyvät myös Hipposakatemiasta, mutta  ajolupakursseille ilmoittaudutaan kurssin järjestävälle radalle. C-ajolupakurssit löytyvät täältä ja P-ajolupakurssit täältä.

Hipposakatemian muihin koulutuksiin voi ilmoittautua täältä.

  • Hyväksyn tietojeni (nimi, sähköposti, asuinpaikkakunta) tallentamisen Hipposakatemiaan * Required