Hyppää sisältöön

Ilmoittaudu hevosen vastuuvalmentajakoulutukseen

Ilmoittaudu ja hae tunnuksia verkko-oppimisympäristö Hipposakatemiassa itsenäisenä verkkokoulutuksena toteutettavaan hevosen vastuuvalmentajakoulutukseen

Tarvitset vastuuvalmentajalisenssin, jos sinulla ei ole koskaan ollut C-ajolupaa ja haluat kilpailuttaa valmentamaasi hevosta. Jos C-ajolupasi on vanhentunut, saat vastuuvalmentajalisenssin voimaan maksamalla harrastajavalmentajalisenssin (ota yhteyttä kilpailu@hippos.fi). Vastuuvalmentajan täytyy olla vähintään 18-vuotias.

Ilmoittaudu vastuuvalmentajakoulutukseen ja hae tunnuksia Hipposakatemiaan täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake. Saat tunnukset sähköpostiisi 1-3 arkipäivän kuluessa, jos edellytykset koulutukseen täyttyvät.

Vastuuvalmentajakoulutukseen vaadittava teoriakoe suoritetaan erikseen sovittuna ajankohtana lähimmällä raviradalla tai hevosjalostusliiton toimistolla hyväksytysti suoritetun verkkokoulutusosion jälkeen (henkilöllisyystodistus mukaan) ja samalla maksetaan kurssimaksu 60€.

Ajolupakurssien teoriaosuudet löytyvät myös Hipposakatemiasta, mutta  ajolupakursseille ilmoittaudutaan kurssin järjestävälle radalle. C-ajolupakurssit löytyvät täältä ja P-ajolupakurssit täältä.

Hipposakatemian muihin koulutuksiin voi ilmoittautua täältä.

  • Hyväksyn tietojeni (nimi, sähköposti, asuinpaikkakunta) tallentamisen Hipposakatemiaan * Required