strategia kuvitus netti

Suomen Hippos ry:n strategiaa päivitetään


Suomen Hippos ry:n strategian päivitystyö on käynnissä. Uusi strategia julkaistaan tällä sivulla välittömästi sen valmistuttua.Tunteita, urheilua ja hyvinvointia yhä useammalle suomalaiselle


Hevonen on mielenkiintoinen ja vetovoimainen osa yhteiskuntaa. Raviurheiluun ja kasvatustoimintaan liittyvät mahdollisuudet, unelmat ja odotukset houkuttelevat harrastajia ja ammattilaisia.

Vuonna 2017 hevonen liikuttaa runsaasti yli 200 000 harrastajaa. Yli 7000 suomalaista valmentaa ravihevosia harrastuksenaan tai ammatikseen. Raviurheilun nuorisotoiminnassa on mukana 5000 lasta ja nuorta. Ympäri Suomen raviradoilla ravikilpailujen jännityksestä nauttii 800 000 katsojaa.Tavoitteenamme on, että tulevaisuudessa hevonen koskettaa ja liikuttaa yhä useampia suomalaisia.

Yhdessä kumppaneidemme kanssa toimimme suomalaisen raviurheilun ja hevoskasvatuksen myönteisen kehityksen turvaamiseksi. Suomen Hippos ry:n toteuttama kehitystoiminta tukee yhteisten tavoitteiden saavuttamista ja palvelujemme parantamista. Suurimmat haasteemme lähitulevaisuudessa liittyvät hevosen omistamiseen kohdistuvan kiinnostuksen edistämiseen ja alan rakenteiden tehokkuuden varmistamiseen.

Tulokset on mahdollista saavuttaa vain toimimalla hyvässä yhteistyössä
alan ammattilaisten, harrastajien, järjestöjen ja raviratojen kanssa.

Meitä on jo paljon - meitä voi olla paljon enemmän.

Espoossa 15.5.2013

Mika Lintilä
Suomen Hippos ry:n hallituksen puheenjohtaja

Pekka Soini
Suomen HIppos ry:n toimitusjohtaja

 

STRATEGIA 2013-2017

strategia kansi
Suomen Hippos ry:n strategiaTulosta sivu