kuninkaansilma 918x159

Suomen Hippos Ry:n ansiomerkkien hakeminen

Suomen Hippos ry:n jäsenjärjestöt voivat hakea ansioituneille henkilöille ansiomerkkiä. Suomen Hippos ry:n hallitus käsittelee ansiomerkkihakemukset kaksi kertaa vuodessa. Kevään haku päättyy toukokuussa ja syksyn haku marraskuussa. Hakemukset toimitetaan osoitteeseen Suomen Hippos ry/Ansiomerkkihakemus, Tulkinkuja 3, 02650 Espoo.

 

Hakemukset tulee ehdottomasti toimittaa ao. hevosjalostusliiton kautta.

 

Hakemuslomakkeita voit tulostaa sivun oikeasta laidasta tai tilata hevosjalostusliitoista tai Suomen Hippos ry:stä, puh. 020 760 5201.

 

 

Ansiomerkkisäännöt 1.1.1991

 

SUOMEN HIPPOS RY:N ANSIOMERKKIEN JAKOSÄÄNNÖT

 

                                            1

Suomen Hippos ry:n ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, Suomen Hippos ry:n, sen jäsenjärjestön, hevoskasvatuksen tai raviurheilun hyväksi tehdystä ansiokkaasta työstä tai raviurheilussa saavutetuista erinomaisista kilpailuansioista.

 

                                            2

Ehdotuksen ansiomerkin myöntämisestä tekee Suomen Hippos ry tai sen jäsenjärjestö. Ansiomerkkien hakemisesta ilmoitetaan vuosittain Hevosurheilulehdessä.

 

                                            3

Myöntämisperusteet ovat seuraavat:

 

1. SUOMEN HIPPOS RY:N KULTAINEN ANSIOMERKKI

 

Voidaan myöntää henkilölle, joka on erittäin ansioitunut hevosten kasvattajana, omistajana, ohjastajana tai toiminut vähintään 20 vuoden ajan erittäin ansiokkaasti Suomen Hippos ry:n ja raviurheilun hyväksi.

Ulkomaan kansalaiselle voidaan myöntää ansiomerkki mikäli hän on erittäin merkittävästi edistänyt Suomen raviurheilua tai edesauttanut raviurheiluun liittyviä kansainvälisiä suhteita.

 

2. SUOMEN HIPPOS RY:N HOPEINEN ANSIOMERKKI

 

Voidaan myöntää henkilölle, joka on huomattavan ansioitunut hevosten kasvattajana, omistajana, ohjastajana tai toiminut vähintään 15 vuoden ajan ansiokkaasti Suomen Hippos ry:n tai sen jäsenyhteisöjen ja raviurheilun hyväksi.

 

3. SUOMEN HIPPOS RY:N PRONSSINEN ANSIOMERKKI

 

Voidaan myöntää henkilölle, joka on ansioitunut hevosten kasvattajana, omistajana, ohjastajana tai toiminut vähintään 10 vuoden ajan Suomen Hippos ry:n tai sen jäsenyhteisöjen ja raviurheilun hyväksi.

 

                                            4

Ansiomerkin voi myöntää Suomen Hippos ry:n hallitus, joka erityisistä syistä voi poiketa myöntöperusteista. Ansiomerkkien saajista pidetään luetteloa.

 

                                            5

Suomen Hippos ry:n hallitus määrää ansiomerkeistä maksettavan hinnan.

 

Tämä jakosääntö tulee voimaan 1.1.1991 ja siihen voi tehdä muutoksia vain Suomen Hippos ry:n hallitus.


Suomen Hippos ry - Hallinto

Vähänen Leila

Yhteyskoordinaattori
Puh. 020 760 5201
Matkapuh. 040 557 9939
leila.vahanenhippos.fi

 

 

Ansiomerkkianomuslomake

Ansiomerkkihakemus


Tulosta sivu