kuninkaansilma 918x159

Ajankohtaista - Hippos

2.1.2018 11.32

Ulkomaiset kasvattajapalkinnot anottava 31.3. mennessä

Suomessa syntyneiden ulkomaille myytyjen ravihevosten kasvattajapalkintoanomukset vuodelta 2017 tulee toimittaa Suomen Hippokseen 31.3.2018 mennessä. Myöhemmin saapuneita anomuksia ei hyväksytä.

hippos logo2010 teksti+alateksti

Anomus tulee tehdä jokaisesta hevosesta erikseen. Ulkomaille myydyn lämminverisen ravihevosen kasvattajapalkinnon perusteena ovat 2 – 7-vuotiaana saavutetut palkinnot ja kasvattajapalkintoa maksetaan 10 % voittosummasta. Maksettava minimisumma on 170 € ja palkintoa maksetaan enintään 10 000 €/vuosi/hevonen.

 

Anomusta ei tarvitse tehdä sellaisten hevosten osalta, jotka ovat edelleen Suomen rekisterissä ja käyvät ulkomailla kilpailemassa. Heppa-järjestelmästä voi tarkastaa hevosen rekisteröintimaan hevosen perustiedot-sivulta. Mikäli rekisteröintimaa on joku muu kuin Suomi, tulee kasvattajapalkinnosta tehdä anomus.


 

Lisätietoja: Soila Lehmusvaara soila.lehmusvaara@hipppos.fi puh. 020 760 5253

 

Kasvattajapalkinnon jakoperusteet: http://www.hippos.fi/jalostus_ja_nayttelyt/palkkiot_ja_tuet/ravihevosten_kasvattajapalkinnot

Anomuslomake: http://www.hippos.fi/files/2848/suom.synt.ulkm.myyd.kasv.palk.anomus.pdf


Palaa otsikoihin
Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu