kuninkaansilma 918x159

Ajankohtaista - Hippos

2.2.2018 9.50

Lauantairavien koostelähetys katsottavissa verkossa lauantaista 3.2. lähtien

Suomen Hippos alkaa yhteistyökumppaneidensa kautta jakaa lauantaisin Toto76– lähtöjen koostelähetystä. Ohjelma kestää 45-50 minuuttia ja se koostuu seitsemästä raviviikon huippulähdöstä.

Ravilähtöihin mennään alkujuonnon kautta ja jokaisesta lähdöstä on lyhyet jälkikommentit. Lähetys on katsottavissa verkossa lauantaisin noun klo 20. Koostetta tullaan jakamaan Hippoksen kumppaneiden verkkosivuilla.


Lähtö 5

Turun lauantain 3.2. Toto76-finaaliravien kooste tulee olemaan katsottavissa Maaseudun Tulevaisuuden verkkosivuilla . Lisäksi 10.3. alkaen lauantain koosteet ovat nähtävissä myös Hevosurheilun verkkosivuilla. Muista jakelukanavista tulemme tiedottamaan aina niiden varmistuessa.

”Olemme aktiivisesti hakeneet keinoja tarjota huippuraviurheilua eri medioissa. Lajia seuraavan yleisön toivoma kooste on vaivaton tapa katsoa raviviikon huippulähdöt itselleen sopivana ajankohtana yhdellä klikkauksella. Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että raviurheilu tulee läheisemmäksi suomalaiselle kuluttajalle ja etsimme edelleen mahdollisuuksia tarjota sitä eri medioiden kautta,” Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Vesa Mäkinen sanoo.

Lisätietoja,
Vesa Mäkinen
Toimitusjohtaja
Suomen Hippos ry
Puh.: 040 532 8923
E-mail: vesa.makinen@hippos.fi


Palaa otsikoihin
Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu