kuninkaansilma 918x159

Ajankohtaista - Hippos

20.1.2018 Hyväntekeväisyysravuri Koskelan Akseli antoi elämyksiä ja keräsi 15 900 euroa nuorisotoimintaan

Talli Pohjantähden alla vuokrasi vuoden 2017 ajaksi ravuri Koskelan Akselin hyväntekeväisyystoimintaan. Vuoden vaihteessa päättynyt projekti toi raviurheilun nuorisotoiminnan hyväksi jaettavaa yhteensä 15 900 euroa. Projektin tuotot jaetaan tukena ja stipendeinä raviratojen nuorisotoimintaan ja nuorisotapahtumien järjestämiseen.

Lue lisää


4.1.2018 Pitkän linjan raviammattilainen Tuomo Pekonen on Hippoksen uusi kilpailupäällikkö

Suomen Hippos ry:n kilpailuosaston uusi päällikkö Tuomo Pekonen on tuttu mies ravi-ihmisille. Vermon tuulinen syyskeskiviikko, Jokimaan ohjastajien tallikaarteen taukotila paukkupakkasilla tai Mikkelin varikkoalue ennen St Michel-lähtöä, Pekonen on paikalla. Tästä viikosta lähtien Tuomo on läsnä raveissa myös Hippoksen edustajana.

Lue lisää


2.1.2018 Ulkomaiset kasvattajapalkinnot anottava 31.3. mennessä

Suomessa syntyneiden ulkomaille myytyjen ravihevosten kasvattajapalkintoanomukset vuodelta 2017 tulee toimittaa Suomen Hippokseen 31.3.2018 mennessä. Myöhemmin saapuneita anomuksia ei hyväksytä.

Lue lisää
Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu