kuninkaansilma 918x159

Ajankohtaista - Hippos

26.5.2016 Suomen Hippoksen valtuuskunnan kevätkokouksen tiedote - Mika Lintilä jatkaa hallituksen puheenjohtajana

Suomen Hippos ry:n valtuuskunnan kevätkokous järjestettiin keskiviikkona 26.5. Hämeenkylän kartanossa Vantaalla. Kevätkokouksessa Suomen Hippos ry:n hallituksen puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Mika Lintilä kahdeksi vuodeksi. Hallitukseen valittiin kolme jäsentä Hannu Nivola, Vesa Mäkinen ja Marjo Kaipainen kahdeksi vuodeksi.

Lue lisää16.5.2016 Suomen Hippos suljettu 20.5.

Suomen Hippos ry, Fintoto Oy, Hevosurheilulehti Oy ja Hevostalous Oy ovat poikkeuksellisesti suljettuna perjantaina 20. toukokuuta.

Lue lisää11.5.2016 Katkoksia sähköpostiliikenteessä 11.5.

Suomen Hippoksen, Hevosurheilulehden, Fintoton ja Hevostalous oy:n sähköpostiliikenteessä on ollut katkoksia keskiviikkona 11.5. Kaikki sähköpostit eivät välttämättä ole saapuneet perille.

Lue lisää


6.5.2016 Toukokuun kuukausitiedote julkaistu

Suomen Hippos ry:n kuukausitiedote 5 / 2016 on julkaistu.

Lue lisää


28.4.2016 Sääntövaliokunnan päätöksiä

Suomen Hippoksen sääntövaliokunta kokoontui 25.4. ja käsitteli muun muassa sääntöä kengittä kilpailemisen kieltämisestä ajanjaksolla 15.11.2016 – 15.3.2017. Kokouksessa käsiteltiin myös maksamattoman valmennusmaksun tai ajopalkkion seuraamuksista hevosenomistajalle, jonka hevonen on ammatti- tai kilpailijavalmentajan valmennuksessa tai hevosta on ajanut kilpailija- tai ammattivalmentaja tai ammattiohjastajalisenssin omaava ohjastaja.

Lue lisää
Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat

Raviurheilu - Ajankohtaiset
Jalostus ja kasvatus - Ajankohtaiset
Omistaminen ja rekisteröinti - Ajankohtaiset
Nuoriso - Ajankohtaiset
Suomen Hippos - Hevosalan ajankohtaiset
JALO - Asiaa ratsu- ja ponijalostuksesta
VOITTO - Asiaa suomenhevos- ja lämminverijalostuksesta

Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu