kuninkaansilma 918x159

Ajankohtaista - Hippos

24.5.2017 Suruliputus helatorstaina 23.5.2017 presidentti Mauno Koiviston hautajaisten johdosta

Presidentti Mauno Koiviston siunaustilaisuus ja valtiolliset hautajaiset järjestetään Helsingissä helatorstaina 25. toukokuuta. Hevosala kunnioittaa syvästi presidentti Mauno Koiviston muistoa. Toivomme, että kaikki ravi- ja jalostusyhteisömme jäsenet yhtyvät helatorstaina suruliputukseen.

Lue lisää22.5.2017 Suomen Hippoksen hallituksen päätöksiä 19.5.

Suomen Hippoksen hallitus kokoontui perjantaina 19.5. Hallituksessa käsiteltiin esitystä valtuuskunnalle koskien vuoden 2018 tuotonjaon raameja ja etenkin raviradoille tulevaisuudessa kohdistettavan toimintatuen perusteita. Lisäksi käsiteltiin kilpailuvaliokunnan esitystä koskien kilpailukalenteria Toto76- ja Toto65-ravipäivien osalta kaudella 2018.

Lue lisää


21.5.2017 Hevosalan supertapahtuma keräsi 45 000 ihmistä Kaivopuistoon viikonlopun aikana

Ainutlaatuinen Suomi 100 -tapahtuma Hevoset Kaivarissa oli yleisömenestys. Aurinkoisena viikonloppuna Helsingin Kaivopuistossa kävi järjestäjien arvion mukaan ainakin 45 000 ihmistä nauttimassa monipuolisesta hevosohjelmasta.

Lue lisää


19.5.2017 Suomen Hippos ry:n valtuuskunnan kevätkokouksen tiedote

Suomen Hippos ry:n valtuuskunnan kevätkokous järjestettiin perjantaina 19.5. Hämeenkylän kartanossa Vantaalla. Läsnä oli 40 edustajaa.

Lue lisää


17.5.2017 Sunnuntaina 21.5. Hevoset Kaivarissa -tapahtumassa suomenhevosen juhlapäivä

Helsingin Kaivopuistossa suomenhevoset olivat tuttu näky siihen aikaan, kun ratin korvasivat ohjakset ja hevosvoimat jyrähtivät käyntiin heinämoottorilla. Ensi viikonloppuna suomenhevoset palaavat kaupungin ydämeen. Monipuolinen, upea kansallishevosemme on mukana Hevoset Kaivarissa -tapahtumassa monessa roolissa: ravurina, kilpa-, harraste- ja perinneratsuna, työhevosena, tärkeänä laidunluonnon hoitajana ja ihan vain sellaisena kuin se parhaimmillaan on - kumppanina ja ystävänä.

Lue lisää


12.5.2017 Kaunialan sairaalan kevättempaus - kummihevonen Kiripassi tervehtimässä veteraaneja

Kaunialan sairaalassa järjestettiin perjantaina 12.5. puolustusvoimien aineettoman lahjan antamisen päivä. Päivän kohokohtana Kaunialan kummihevonen Kiripassi ajelutti sairaalan asukkaita. Paikalla oli myös puolustusvoimain päällystöä seurustelemassa ja avustamassa veteraaneja ulkoilussa ja hevosen kyytiin nousemisessa.

Lue lisää


12.5.2017 Palkintokorotuksia kasvattajakilpailujen karsintoihin

Suomen Hippoksen hallitus on päättänyt käyttää Fintoton vuoden 2016 voittovarat kotimaisten ravihevosten kasvattajakilpailujen karsintalähtöjen palkintoihin. Palkintoja korotetaan yhteensä 371 000 eurolla.

Lue lisää


10.5.2017 Suomen Hippos ry:n toukokuun kuukausitiedote julkaistu

Suomen Hippos ry:n toukokuun kuukausitiedotteesta löydät asiaa muun muassa Hevoset Kaivarissa -ilmaistapahtumasta 20. - 21.5.

Lue lisää


9.5.2017 Kaivopuiston massiivinen hevostapahtuma on juhlavuoden helmiä Helsingissä - Hevoset Kaivarissa 20. - 21.5.

Suomi 100 -juhlavuoden yksi erikoisimmista tapahtumista järjestetään ensi viikolla, kun Helsingin Kaivopuisto täyttyy hevosista lauantaina ja sunnuntaina 20.-21. toukokuuta. Koko perheen ilmaiseen Hevoset Kaivarissa-tapahtumaan odotetaan yli sadan hevosen lisäksi 30 000 kävijää viikonlopun aikana.

Lue lisää


SeuraavatUutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu