kuninkaansilma 918x159

Ajankohtaista - Hippos

16.3.2017 Vaikuttava hevosala – tuhti tietopaketti Hevostalous lukuina 2016 julkaistu

Hevosala on mittava osa suomalaista yhteiskuntaa. Hevostalous lukuina 2016 -katsaus kertoo, että hevonen koskettaa harrastuksen tai elinkeinon kautta puolta miljoonaa suomalaista. Vaikutukset leikkaavat läpi yhteiskunnan aina liikunnasta ja urheilusta kisakatsomoihin, kuntoukseen ja hyvinvointiin.

Lue lisää
9.3.2017 Suomen Hippos ry:n maaliskuun kuukausitiedote julkaistu

Suomen Hippos ry:n maaliskuun kuukausitiedote on julkaistu.

Lue lisää


22.2.2017 Raviurheilun nuorisotoiminnalle laatumittarit

Suomen Hippoksen hallitus on kokouksessaan torstaina 16.2. 2017 määrittänyt raviurheilun nuorisotoiminnalle laatumittarit. Nuorisotoiminnan laatumittareiden toteutumista seuraa Suomen Hippos ja kriteerit tarkistetaan vuosittain.

Lue lisää


10.2.2017 Elinkeinon mahdollistamista ja tasapuolista harrastamista - Hevosalan viesti kuntavaaleihin

Hevostalous tarjoaa elinkeinon, työtä ja harrastusmahdollisuuksia kunnissa ja kaupungeissa. Toimiala elävöittää maaseutua ja työllistää yli 15 000 henkilöä. Välilliset vaikutukset ovat moninkertaiset muun muassa rehu-, rakentamis- ja varustekaupan kautta. Hevosharrastamisen kasvu luo elinkeinotoimintaa, paitsi hevosalalle myös muille toimialoille. Alalla on myönteisiä vaikutuksia aluetalouteen myös hevostapahtumien kautta, joista suurimmilla on jopa 10 milj. euron kokonaisvaikutus lähiseudulle.

Lue lisää


1.3.2017 Käyttökatkoksia Heppa-järjestelmässä ja sähköpostissa keskiviikkona 1.3. klo 16.15-18.15

Suomen Hippos ry:n tietojärjestelmä Hepassa voi esiintyä käyttökatkoksia tänään keskiviikkona klo 16.15-18.15 välisenä aikana. Samoin katkoksia voi olla Hippoksen sähköpostijärjestelmässä.

Lue lisää
Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu