salama sara 918x159

Ajankohtaista - Omistaminen

19.5.2017 13.25

Rekisteröintipalvelut Hippoksen osastolla Kaivarissa

Suomen Hippos on mukana Helsingin Kaivopuistossa 20.-21. toukokuuta järjestettävässä Hevoset Kaivarissa-tapahtumassa. Rekisteröintpalvelut ovat käytettävissä Hippoksen osastolla viikonlopun molempina päivinä.

Rekisteröintipalvelut palvelee lauantaina klo 11-16 ja sunnuntaina 12-16. Pisteellä on mahdollista muun muassa hoitaa hevosen kevytrekisteröinti, tehdä omistajanvaihdosilmoitus sekä jättää rekisteröintiin liittyviä asiakirjoja.

 

Suomen Hippoksen osasto sijaitsee paikalla K161 Kotieläinpihan läheisyydessä.

Viikonlopun aikana voi rekisteröinnin lisäksi tutustua Suomen Hippoksen alaiseen raviurheilun toimintaan sekä tavata nuoria ohjastajia. Esillä on myös maalikamerakuvauksen kehittymisestä kertova näyttely.Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu