salama sara 918x159

Ajankohtaista - Omistaminen

8.2.2018 13.08

Laitetaan hevosenlanta kiertoon yhdessä

Miten löytää kustannustehokkain vaihtoehto päästä hevosenlannasta eroon? Hallituksen kärkihanke HELMET - hevosenlanta menestystarinoiksi etsii ratkaisuja HELMET Aluemallinnuksen avulla. Kun hanke tietää, missä lantaa on tarjolla ja missä sijaitsee taho, joka sitä tarvitsee, pystyy se yhdistämään toimijat ja reitit. Aluemallinnuksen avulla hanke etsii myös aktiivisesti alueille sopivia uusia ratkaisuja hevosenlannan hyödyntämiseen ja siitä eroon pääsemiseen niin, että se on taloudellisesti kannattavaa kaikille.

lauma

Rekisteröidy siis www.aluemallinnus.fi -osoitteeseen Google Chrome -selainta käyttäen ja täytä tietosi tallistasi ja syntyvästä lantamäärästä. Kun teet sen 11.2. mennessä, osallistut kahden 100 euron lähiruokalahjakortin arvontaan. Sivusto on pysyvästi auki myös 11.2. jälkeen, joten voit täyttää tietosi myöhemminkin.


Lue lisää ja tutustu tarkemmin aluemallinnukseen täällä. 


Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu