salama sara 918x159

Ajankohtaista - Omistaminen

15.12.2017 9.20

HELMET Pirtti - Hevosvoimaa Uudellemaalle -tilaisuus 23. tammikuuta Järvenpäässä

Tule katsomaan Ratsastuskeskus Ainoon 23. tammikuuta kello 8.45-15.00 kenen kanssa voit tehdä yhteistyötä hevosenlannan hyötykäytön parantamiseksi Uudenmaan alueella. HELMET Pirtti - Hevosvoimaa Uudellemaalle -tilaisuudessa on tarjolla paikallista näkökulmaa, asiantuntijoita, ratkaisuntarjoajia ja hevosalan toimijoita.

helmet pirtti ohjelma

Pirtin pöydän ääressä esitellään lantahuoltoratkaisuja, keskustellaan, ideoidaan ja kumotaan myyttejä. Tavoitteena on herättää mielenkiintoa, välittää tietoa lannan hyötykäytöstä sekä verkostoitua. Päivän päätteeksi osallistujilla on käsitys, kenen kanssa ja miten haluat viedä lanta-asioitasi eteenpäin, ja kuinka HELMET voi siinä auttaa.

Päivän aikana päästään myös tutustumaan Ratsastuskeskus Ainon talliin ja sen nykyaikaiseen lannanpoistojärjestelmään sekä rumpukompostointiin. 

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä hallituksen kärkihanke HELMET ja Energiatehokkuudesta kilpailukykyä maaseudulla – valtakunnallinen koordinaatiohanke.

Lisätietoja täällä. Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu