salama sara 918x159

Ajankohtaista - Omistaminen

12.2.2018 14.36

Hänelle, joka sanoo ettei rakkautta voi ostaa...

Mitä hevosen omistaminen on? Se on ennen kaikkea elämyksiä, hevosesta ja hevosen kanssa. Senhän me kaikki hevosihmiset tiedämme. Elämykset ovat aina parhaita, kun ne voi jakaa.

Raviliiga_ystis_somebanneri

Onko sinulla ystäväpiirissäsi vielä ihmisiä, joilla ei ole omaa hevosta? Jos on, niin Raviliiga tarjoaa tähän helpon ratkaisun. Osta ystäväsi kanssa osuus liigahevosesta, yhdessä tai erikseen. Saatte seurata kolmen vuoden ajan yhteisen ravihevosen kehittymistä ja uraa sekä ammattivalmentajan työskentelyä. Ja mikä parasta - jakaa  kokemukset ja elämykset.


Raviliigaosuus maksaa vain 100 euroa eikä siitä tule muita kustannuksia. Raviliiga 2017 tehdään yhteistyössä SM-liigan kanssa, joten jokaisen hevosen takana on raviradan lisäksi SM-liigan jääkiekkojoukkue. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tietää mitään jääkiekosta etukäteen. Raviliiga-joukkuetta luotsaa eteenpäin oma manageri eli kimpanvetäjä. Hän kertoo hevosen elämästä tiedotteiden muodossa sekä välittää kuvia ja videoita. Tapahtumissa pääset katsomaan hevosta ja valmentajaa. Ja kun ollaan siinä vaiheessa, että hevonen alkaa kilpailemaan, jännität tietenkin radan reunalla – ystäväsi kanssa - oman hevosen suoritusta.


Klikkaa itsesi raviliiga.fi, päätä mihin joukkueeseen haluat mukaan ja hanki osuutesi suoraan verkkokaupasta.

Siis www.raviliiga.fi.

Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu