salama sara 918x159

Ajankohtaista - Omistaminen


25.6.2015 Sähköisten palveluiden kehittämiseen ja koulutuksiin liittyvän kyselyn tulokset julkaistu

Suomen Hippoksen verkkosivujen Heppa-järjestelmän, sähköisten palveluiden ja koulutuksiin liittyvän kyselyn tulokset on julkaistu. Kyselyiden tuloksia tullaan hyödyntämään koulutustarjonnan ja sähköisten palveluiden kehittämisessä sekä suunnittelussa. Kiitos kaikille vastaajille, vastaajien kesken arvottiin kaksi kausikorttia raveihin 2015 jotka on toimitettu voittajille. Klikkaamalla alla olevia kuvia, saat ne näkymään suurempina.

Lue lisää8.6.2015 Varsahuutokauppaan 2015 ilmoittautuminen on käynnissä

Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry:n ja Suomen Ravihevoskasvattajat ry:n omistama hevoshuutokauppayhtiö Starinita Oy järjestää Varsahuutokaupan perjantaina 11.9.2015 Ypäjän Hevosopistolla. Huutokaupassa myydään 1-vuotiaita lämminveri- ja suomenhevosvarsoja.

Lue lisää


Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat

Raviurheilu - Ajankohtaiset
Jalostus ja kasvatus - Ajankohtaiset
Omistaminen ja rekisteröinti - Ajankohtaiset
Nuoriso - Ajankohtaiset
Suomen Hippos - Hevosalan ajankohtaiset

Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu