salama sara 918x159

Ajankohtaista - Omistaminen


15.5.2015 Ratsastajaravit Vermossa 27.5. – ilmoittaudu mukaan!

Vermon raviradalla järjestetään Ratsastajaravit keskiviikkona 27.5. Tapahtuma tuo yhteen hevosihmiset viettämään kesäistä iltaa raviurheilun parissa.

Lue lisää


13.5.2015 Kengityspäivä Teivossa 23.5.

MUSTAD kengityspäivä Teivossa lauantaina 23.5.2015 klo 9-16.

Lue lisää


13.5.2015 Hevostalousrakennusten rakentamista koskeva asetus uusittiin

Maa- ja metsätalousministeriö on uusinut tuettavien hevostalousrakennusten rakentamista koskevaa asetustaan. Merkittävin muutos on se, että myös muusta materiaalista kuin puusta tehtävät maneesit tulivat tukikelpoisiksi.

Lue lisää


8.5.2015 Suomen Hippos ry:n kuukausitiedote 5 / 2015 julkaistu

Suomen Hippos ry:n kuukausitiedote 5 / 2015 on julkaistu julkaistu.

Lue lisää


30.4.2015 Jämsässä 23.5. mahdollisuus myös Ta-suunnan kantakirjaukseen

Lahden näyttely 6. toukokuuta on jouduttu perumaan. Tästä johtuen tarjotaan Jämsän näyttelyssä 23. toukokuuta mahdollisuus myös Ta-suunnan tamman kantakirjaukseen.

Lue lisää


28.4.2015 Kysely Heppa-järjestelmän ja koulutustoiminnan kehittämiseksi

Vastaa ja kerro meille millaisia ominaisuuksia haluaisit Heppa-järjestelmään tai millaisiin ravialan koulutuksiin haluaisit osallistua. Vastaamalla kyselyyn voit kertoa omista toiveistasi ja vaikuttaa millaisia uusia käyttäjäominaisuuksia Heppa-järjestelmässä otetaan ensimmäisenä käyttöön.

Lue lisää


28.4.2015 Suomenhevosten Työmestaruus ratkaistaan 9.5. koko perheen ilmaistapahtumassa Teivossa

Valtakunnalliseen työmestaruuskilpailuun ilmoitettiin yhteensä yhdeksän suomenhevosta, seitsemän tammaa ja kaksi oritta. Mestaruus ratkaistaan kolmella osakokeella. Juoksukoe suoritetaan 1000 metrin matkalla ja käyntikoe 500 metrin matkalla 500 kilon kuormalla. Viimeisenä osana nähtävässä näyttävässä vetokokeessa hevoset vetävät rekeä hiekkaesteessä. Parhaan yhteispistemäärän saavuttanut hevonen voittaa työhevosten suomenmestaruuden ja palkitaan 2500 euron palkintosummalla. Tapahtuma järjestetään lauantaina 9. toukokuuta Teivon raviradalla ja yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Lue lisää

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat

Raviurheilu - Ajankohtaiset
Jalostus ja kasvatus - Ajankohtaiset
Omistaminen ja rekisteröinti - Ajankohtaiset
Nuoriso - Ajankohtaiset
Suomen Hippos - Hevosalan ajankohtaiset

Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu