salama sara 918x159

Ajankohtaista - Omistaminen

29.3.2017 Infoa hevosen pääntaudista

Pääntauti on herkästi tarttuva hevosten tauti, jonka aiheuttaa Streptococcus equi subsp. equi --bakteeri. Tautia esiintyy jatkuvasti Suomessa. Taudin nopea tunnistaminen ja vastustustoimenpiteiden välitön aloittaminen estävät taudin leviämistä.

Lue lisää


28.3.2017 Juhlavuoden kummiori Esu tekee työn kuin työn voimalla ja tyyneydellä

Monien mahdollisuuksien kummihevonen on suomenhevosori Esu.

Lue lisää


24.3.2017 HELMET Pirtti – Hevosenlanta hyötykäyttöön Savossa 28.3.

Valtakunnallinen hevosenlannan hyötykäyttöhanke HELMET järjestää Pirtti tilaisuuden Kuopiossa 28. maaliskuuta. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. HELMET Pirtti -tilaisuudessa tallinpitäjät, lannan hyötykäytöstä kiinnostuneet tahot kuten maatilat, viherrakentajat, enegiayhtiöt, jäteyhtiöt, lannoitevalmisteiden valmistajat sekä palveluita tarjoavat yritykset ja laitevalmistajat tuodaan saman pirtin pöydän ääreen.

Lue lisää


24.3.2017 Hevosyrityksellä monta tapaa menestykseen

Hevosten ja hevosalan yritysten määrä on kasvanut viime vuosikymmeninä etenkin kaupunkien läheisyydessä. Hevosala on siirtymässä määrällisestä kasvusta laadun parantamisen vaiheeseen. Maaliskuun Hevosyrittäjäuutisissa Ratsastus- ja liikuntakeskus Equstomissa Nurmijärvellä pureuduttiin yritysten kilpailuetuihin sekä erikoistumisen ja monipuolistamisen plussiin ja miinuksiin.

Lue lisää


22.3.2017 Vuonna 2016 syntyneet varsat tunnistettava 31.3. mennessä

Vuonna 2016 syntyneiden varsojen tulee olla tunnistettuja 31. maaliskuuta 2017 mennessä. Tunnistus tilataan oman alueen hevosjalostusliitosta.

Lue lisää


20.3.2017 Uudet hevoskasvattajat starttitilaisuus Lahdessa 26.3.

Uudet hevoskasvattajat keskustelu- ja starttitilaisuus järjestetään Lahdessa sunnuntaina 26. maaliskuuta. Uudet hevoskasvattajat on kotimaisen hevoskasvatuksen koulutushanke, jonka tavoitteena on tarjota neuvontaa ja koulutusta alan ammattilaisten johdolla. Jokimaan raviradalla järjestettävä starttitilaisuus on avoin kaikille hevoskasvatuksesta kiinnostuneille. Ilmoittautuminen tilaisuuteen tulee tehdä viimeistään keskiviikkona 22. maaliskuuta.

Lue lisää


15.3.2017 Suomen Hippoksen rekisteröintipalvelut Helsinki Horse Fair -messuilla

Suomen Hippos ry:n rekisteröintipalvelut palvelevat tulevana viikonloppuna Helsinki Horse Fair –messuilla. Palvelupisteellä on mahdollista hoitaa hevosen tietokantaan merkitseminen tai omistajanvaihdos. Hippoksen osastolla on myös mahdollisuus voittaa liput Vermon Kuninkuusravilauantaille osallistumalla varsan nimikeräykseen. Helsinki Horse Fair –messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 17.-19. maaliskuuta.

Lue lisää


13.3.2017 Karikosken luento kaviokuumeesta 22.3.

Varsinais-Suomen hevosjalostusliitto järjestää 22. maaliskuuta Metsämäen raviradalla ajankohtaisluennon kaviokuumeesta. Luennoitsijana toimii eläinlääketieteen tohtori Ninja Karikoski.

Lue lisää


13.3.2017 SPHY järjestää hevosen biomekaniikan perusteet -luennon

Suomenpienhevosyhdistys järjestää hevosen biomekaniikan perusteet -luennon Vihdissä 1. huhtikuuta.

Lue lisää


9.3.2017 Suomen Hippos ry:n maaliskuun kuukausitiedote julkaistu

Suomen Hippos ry:n maaliskuun kuukausitiedote on julkaistu.

Lue lisää


Seuraavat
Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu