salama sara 918x159

Ajankohtaista - Omistaminen

11.1.2017 Hevosenlannan poltto helpottuu

EU-asetuksen muutoksen myötä tuotantoeläinten lannanpoltto sallitaan jatkossa ilman jätteenpolttolupaa. Suomi on ajanut aktiivisesti etenkin hevosenlannan polttoa koskevia helpotuksia EU-lainsäädäntöön, ja tavoite hevosenlannan hyödyntämisestä energianlähteenä on kirjattu myös hallitusohjelmaan. Tähän asti lainsäädäntö ei ole sallinut hevosenlannan polttoa jätteenpolttolaitoksia lukuun ottamatta missään EU-maassa.

Lue lisää


18.1.2017 Jyväskylän HELMET Pirtti 24.1.2017 - vielä ehdit mukaan

HELMET Pirtti -tilaisuudet ovat alueellisia tilaisuuksia, joissa tallinpitäjät, lannan hyötykäytöstä kiinnostuneet tahot, palveluita tarjoavat yritykset ja laitevalmistajat tuodaan saman pirtin pöydän ääreen. Jyväskylässä 24.1. järjestettävän HELMET Pirtti -tilaisuuden ilmoittautumisaika päättyy perjantaina 20.1.

Lue lisää


18.1.2017 Uudistuva hevostalous Suomi 100-juhlavuotena - seminaarissa näkökulmia hevosen ja ihmisen yhteiseloon

Uudistuva hevostalous Suomi 100-juhlavuotena – seminaari 10.2.2017 kokoaa yhteen hevosalan ammattilaisia ja hevostaloudesta kiinnostuneita. Päivän puheenvuorot läpileikkaavat hevosen ja ihmisen yhteiseloa historiasta tulevaisuuteen.

Lue lisää


16.1.2017 Suomi 100v SPHY ry:n kuukauden pienhevonen

Suomenpienhevosyhdistys julkaisee 110 vuotiaan suomenhevosen kunniaksi kuukauden pienhevosen vuoden 2017 ajan. Tammikuun pienhevonen on A.T. Musta-Ritari. Kuukauden pienhevonen julkaistaan jatkossa osana Mahdollisuuksien hevonen –juhlavuoden kuukausitiedotetta.

Lue lisää


13.1.2017 Kuukausitiedote 1 / 2017 julkaistu

Suomen Hippos ry:n Kuukausitiedote 1 / 2017 on julkaistu. Mukavaa viikonloppua ja hyviä lukuhetkiä!

Lue lisää


5.1.2017 Työkalu juhlavuoden suunnitteluun - Tapahtuman järjestäjän opas

Hevosalan toimijoiden ideoima projekti ”Mahdollisuuksien hevonen” on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden 2017 ohjelmaa. Tavoitteena on näyttää hevosen vetovoima, tehdä yhdessä ja yllättää. Mahdollisuuksien hevonen -hanke on julkaissut Tapahtuman järjestäjän oppaan, johon on koottu ideoita tapahtumasuunnitteluun sekä tietoa muun muassa viestinnästä, markkinoinnista, turvallisuudesta ja viranomaisyhteistyöstä.

Lue lisää

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu