salama sara 918x159

Ajankohtaista - Omistaminen

23.9.2014 Raviurheilussa siirrytään uuteen lisenssijärjestelmään 1.1.2015

Raviurheilussa siirrytään uuteen lisenssijärjestelmään 1.1.2015 alkaen. Lisenssiuudistus on toteutettu yhteistyössä alan toimijoiden kanssa ja uudistuksen myötä pyritään kehittämään sekä parantamaan lajin harrastajien ja sen parissa työskentelevien toimintaa.

Lue lisää


22.9.2014 Hevoshuutokaupassa 2014 myytiin 67 hevosta

Vuoden 2014 huutokauppa kokosi listoille ennätysmäärän myytäviä varsoja, peräti 100. Poisjääntien myötä kehään astui lopulta 93 varsaa, joista 6 suomenhevosia ja 87 lämminverisiä ravihevosia. Huutokaupassa myytiin 67 hevosta.

Lue lisää


22.9.2014 Vieroitetun varsan terveys –luento Iisalmessa

Hevosten terveydeksi – hankkeen luentosarjan kolmas osa Vieroitetun varsan terveys –luento kuullaan Iisalmessa perjantaina 3. lokakuuta. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Eläinterveyden tekijät –hankkeen kanssa ja on maksuton.

Lue lisää5.9.2014 Ostopäätöksen ABC –tilaisuus osa hevoskasvatuksen superviikonloppua

Lämminveristen ravihevosten ja suomenhevosten hevoskasvatuksen superviikonloppua vietetään 12.-14. syyskuuta Ypäjällä. Yhden viikonlopun aikana tarjolla on ostopäätöksen ABC –tilaisuus, hevoshuutokauppa ja valtakunnallinen varsanäyttely.

Lue lisää


5.9.2014 Suomen Hippos ry:n kuukausitiedote 9 / 2014 julkaistu

Suomen Hippos ry:n kuukausitiedote 9 / 2014 on julkaistu. Kuukausitiedotteen pääset lukemaan alla olevan linkin kautta.

Lue lisää


5.9.2014 Liput salkoon suomenhevosen päivänä 6.9.

Suomenhevosen päivää vietetään lauantaina 6. syyskuuta. Raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö Suomen Hippos ry antaa päivälle liputussuosituksen kansallishevosemme kunniaksi. Viikonlopun aikana järjestetään myös useita suomenhevosta kunnioittavia tapahtumia.

Lue lisää


2.9.2014 Kaustisen raviopisto mukana suomenhevostalkoissa

Keski-Pohjanmaan ammattiopiston Kaustisen yksikkö (Raviopisto) lähtee mukaan Suomenhevostalkoisiin tekemällä oppilastyönä Keski-Pohjanmaan alueella vuonna 2014 tunnistettaville suomenhevosvarsoille riimunnarun.

Lue lisää

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat

Raviurheilu - Ajankohtaiset
Jalostus ja kasvatus - Ajankohtaiset
Omistaminen ja rekisteröinti - Ajankohtaiset
Nuoriso - Ajankohtaiset
Suomen Hippos - Hevosalan ajankohtaiset

Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu