salama sara 918x159

Ajankohtaista - Omistaminen

30.4.2015 Jämsässä 23.5. mahdollisuus myös Ta-suunnan kantakirjaukseen

Lahden näyttely 6. toukokuuta on jouduttu perumaan. Tästä johtuen tarjotaan Jämsän näyttelyssä 23. toukokuuta mahdollisuus myös Ta-suunnan tamman kantakirjaukseen.

Lue lisää


28.4.2015 Kysely Heppa-järjestelmän ja koulutustoiminnan kehittämiseksi

Vastaa ja kerro meille millaisia ominaisuuksia haluaisit Heppa-järjestelmään tai millaisiin ravialan koulutuksiin haluaisit osallistua. Vastaamalla kyselyyn voit kertoa omista toiveistasi ja vaikuttaa millaisia uusia käyttäjäominaisuuksia Heppa-järjestelmässä otetaan ensimmäisenä käyttöön.

Lue lisää


28.4.2015 Suomenhevosten Työmestaruus ratkaistaan 9.5. koko perheen ilmaistapahtumassa Teivossa

Valtakunnalliseen työmestaruuskilpailuun ilmoitettiin yhteensä yhdeksän suomenhevosta, seitsemän tammaa ja kaksi oritta. Mestaruus ratkaistaan kolmella osakokeella. Juoksukoe suoritetaan 1000 metrin matkalla ja käyntikoe 500 metrin matkalla 500 kilon kuormalla. Viimeisenä osana nähtävässä näyttävässä vetokokeessa hevoset vetävät rekeä hiekkaesteessä. Parhaan yhteispistemäärän saavuttanut hevonen voittaa työhevosten suomenmestaruuden ja palkitaan 2500 euron palkintosummalla. Tapahtuma järjestetään lauantaina 9. toukokuuta Teivon raviradalla ja yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Lue lisää


27.4.2015 Suomen Hippos suljetaan torstaina 30.4. klo 14.00

Suomen Hippos ry suljetaan vappuaattona 30. huhtikuuta poikkeuksellisesti jo klo 14.00.

Lue lisää


9.4.2015 Hevosenomistajan opas ja hevoseni.fi hyvinvoinnin asialla

Hevosen hyvinvointi alkaa sen arjesta ja elinympäristöstä. Tampereen Hevoset 2015 – messuilla julkaistaan Hevosenomistajan oppaasta uudistettu painos ja sitä on saatavilla Hippoliksen, Suomen Hippoksen sekä Suomen Ratsastajainliiton osastoilta.

Lue lisää

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat

Raviurheilu - Ajankohtaiset
Jalostus ja kasvatus - Ajankohtaiset
Omistaminen ja rekisteröinti - Ajankohtaiset
Nuoriso - Ajankohtaiset
Suomen Hippos - Hevosalan ajankohtaiset

Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu