salama sara 918x159

Ajankohtaista - Omistaminen

9.10.2015 Ammattiasiaa ja huumoria Hevosyrittäjäpäivillä

Marraskuun 13.-14. päivä järjestettävät valtakunnalliset Hevosyrittäjäpäivät lähestyvät. Nokian Edenissä on luvassa ammattiasiaa ja viihdettä hevosalalla työskenteleville.

Lue lisää


6.10.2015 Hevosalalle menestystä valtakunnallisessa maaseudun hankehaussa – kohti uudistuvaa hevostaloutta

Hevoset antavat työtä, ystävyyttä, liikuttavat meitä ja ihastuttavat maisemassa. Hevosala muuttuu ja uudistuu, mutta yhteiskunnallisesta merkityksestä, tulevaisuuden kysynnästä ja yrittäjyydestä on alalla vain vähän tietoa. Näistä lähtökohdista käynnistyy vuoden 2016 alussa valtakunnallinen Uudistuva hevostalous – hanke, jolle on osoitettu rahoitusta ELY-keskusten maaseutuohjelmasta.

Lue lisää1.10.2015 Osallistu Hevosalan fiilisbarometri - kyselyyn

Hevosyrittäjäpäivät 13.-14.11. Nokialla kokoavat yhteen hevosalan ammattilaisia ja yrittäjiä. Mutta mitä kuuluu hevosalalla työskenteleville? Osallistu Hevosalan fiilisbarometri - kyselyyn. Kysymykset koskettavat niin yrittäjiä, hevosalalla työskenteleviä kuin harrastajia. Kerro, millaisena koet hevosalan kysyntänäkymät, entä millaisia vinkkejä haluat kertoa yrittäjyyttä suunnitteleville.

Lue lisää


23.9.2015 Kuukauden hevosenomistaja, elokuu: Star-Racing Oy & Ramppivalo Oy

Elokuun Kuukauden hevosenomistajina palkittiin Vermon raveissa Derby-voittaja Fabrice Duon omistajat Star-Racing Oy & Ramppivalo Oy. Palkinnon vastaanottivat Vesa-Matti Loiri ja Kicke Bergholm. Katso video ja haastattelu klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

Lue lisää


22.9.2015 Tykkää Kummihevosista Facebookissa

Hyvän suosion saaneen Kummihevoskampanjan pääosan esittäjät, Kummihevoset esittäytyvät Facebookissa. Tutustu hyvää tekeviin Kummihevosiin ja käy tykkäämässä sivusta, jolta löytyvät muun muassa ravikuningatar Mokomani sekä ravikuningas Saran Salama.

Lue lisää


17.9.2015 Uusi nitraattiasetus – hevosen kuivikelannan varastointi

Valtioneuvosto hyväksyi 18.12.2014 nitraattiasetuksen korvaavan valtioneuvoston asetuksen eräiden maa- ja puutarhataloudesta peräisin olevien päästöjen rajoittamisesta. Asetuksella täytäntöön pannaan EU:n nitraattidirektiivi.

Lue lisää


16.9.2015 Jyväskylän kesäyliopiston hevoskurssi

Jyväskylässä tarjotaan hevosihmisille suunnattu Hevoskurssi kaikille ratsastamisesta ja hevosurheilusta kiinnostuneille.

Lue lisää


15.9.2015 Ajankohtaista antidopingtyöstä

Ravihevosten dopingvalvontaa kehitetään jatkuvasti ja meneillään on useita antidopingtyöhön liittyviä uudistuksia. Harjoituskauden näytteenoton merkitys korostuu entisestään ja tallikäyntejä tehdään aiempaa enemmän. Yhteistyötä ulkomaisten huippulaboratorioiden kanssa lisätään ja kotimaisen laboratorion tutkimusvalikoimaa laajennetaan.

Lue lisää


14.9.2015 Ilmoittautuminen Hevosyrittäjäpäiville avattu

Valtakunnalliset Hevosyrittäjäpäivät järjestetään 13.–14.11.2015 Nokialla. Kaksipäiväinen seminaari tarjoaa ajankohtaista asiaa hevosalan liiketoiminnasta ja hevosten sekä yrittäjien hyvinvoinnista.

Lue lisää


Seuraavat
Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat

Raviurheilu - Ajankohtaiset
Jalostus ja kasvatus - Ajankohtaiset
Omistaminen ja rekisteröinti - Ajankohtaiset
Nuoriso - Ajankohtaiset
Suomen Hippos - Hevosalan ajankohtaiset

Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu