salama sara 918x159

Ajankohtaista - Omistaminen

28.8.2015 Green Care -alan päätapahtuma Ypäjällä 17-18.9.

Valtakunnalliset Green Care –päivät järjestetään tänä vuonna Ypäjän hevosopistolla, eteläisessä Suomessa. Päivien kantavana teemana on eläinavusteisuus, mitä katsotaan laajasti sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä kasvatuksen näkökulmasta.

Lue lisää


18.8.2015 Kummihevoskampanja - tee hyvää hevosesi kanssa

Hevoset tuovat omistajilleen paljon iloa ja elämyksiä. Kummihevoskampanja syksyllä 2015 kannustaa hevosihmisiä tekemään hyvää ja levittämään ympäristöönsä elämyksiä ja ilon hetkiä hevostensa avulla.

Lue lisää


14.8.2015 Uudet omistajat keskiössä hevoshuutokaupassa 11.9.

Ypäjällä perjantaina 11.9. järjestettävä hevoshuutokauppa mahdollistaa helpon tavan päästä mukaan hevoskimppaan ja tarjoaa asiantuntijoiden vinkkejä ja neuvoja ostopäätösten tueksi.

Lue lisää


11.8.2015 Hevoset houkuttelevat muuttamaan maalle

Salla Airaksisen pro gradu ’Monimuotoistuva maaseutu ja hevospalvelut’ (Itä-Suomen yliopisto 2015, historian ja maantieteiden laitos, yhteiskuntamaantiede) selvitti mm. mille hevosalan palveluille on kysyntää ja tarvetta nyt ja tulevaisuudessa sekä hevospalveluiden saavutettavuutta. Kysely suunnattiin Hämeen ja Uudenmaan alueen hevosenomistajille ja vastauksia saatiin 299 kappaletta.

Lue lisää


10.8.2015 Jalopeno kirkasti mitalinsa värin kullaksi

Suomenhevosten kouluratsastusmestaruus ratkaistiin ennätysyleisön edessä, Hanne-Mari Kiuttu ja Jalopeno kirkastivat mitalinsa värin kullaksi.

Lue lisää5.8.2015 Suomenhevosten kouluratsastuskilpailut Oulussa 8.-9.8.

Harjat hulmuavat ja tanner tömisee tulevana viikonloppuna, kun Oulun Ratsastajat Ry järjestää Äimäraution hevosurheilukeskuksessa kouluratsastuskilpailut, joissa kilpaillaan valtakunnallisesta Suomenhevosten koulumestaruudesta.

Lue lisää

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat

Raviurheilu - Ajankohtaiset
Jalostus ja kasvatus - Ajankohtaiset
Omistaminen ja rekisteröinti - Ajankohtaiset
Nuoriso - Ajankohtaiset
Suomen Hippos - Hevosalan ajankohtaiset

Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu