salama sara 918x159

Ajankohtaista - Omistaminen

1.12.2015 Hevoseläinten tunnistamiseen muutoksia vuoden 2016 alussa

Hevoseläinten tunnistamista koskeviin vaatimuksiin tulee muutoksia vuoden 2016 alusta lähtien. Muutokset koskevat hevoseläinten tunnistusasiakirjaa ja ilmoittamista tietokantaan. Jatkossa tietokantaan tulee ilmoittaa kaikki hevoseläimet, joiden tietoja ei siellä vielä ole.

Lue lisää


30.11.2015 Kilpailevien ravihevosten vakuutusturva muuttuu 1.1.2016

Kilpailevien ravihevosten pakollisen kilpailuvakuutuksen uudet ehdot astuvat voimaan 1.1.2016. Ehdot koskevat vuodenvaihteen jälkeen lunastettavia hevosen kilpailumaksuja. Pakollisen kilpailuoikeuden vakuutusturva muuttuu, hinta laskee ja jatkossa vakuutukset ovat voimassa kalenterivuoden loppuun saakka. Jatkossa itse omille varusteille aiheutettuja vahinkoja ei korvata hevosen pakollisen kilpailuvakuutuksen kautta.

Lue lisää


23.11.2015 Suomen Hippos ry:n toimisto suljetaan pe 27.11. klo 12.45

Suomen Hippos ry:n toimisto suljetaan poikkeuksellisesti perjantaina 27. marraskuuta jo klo 12.45 henkilöstön koulutuspäivän vuoksi.

Lue lisää
3.11.2015 Sikarutto saattaa levitä hevoskuljetusten mukana

Sikarutot (afrikkalainen ja klassinen) eivät tartu hevosiin. Talleilla on toisinaan lemmikkeinä minisikoja, jotka ovat yhtä herkkiä viruksille kuin tuotantosiat ja villisiat. Lemmikkisikojen omistajat eivät välttämättä ole yhtä tietoisia tautiriskeistä kuin tuotantosikojen omistajat, joille Eviran lisäksi tietoa on jakanut Eläinten terveys ETT ry.

Lue lisää


2.11.2015 Lokakuun kuukauden hevosenomistaja Stella Hagelstam

Lokakuun kuukauden hevosenomistaja palkittiin kouluratsastaja Stella Hagelstam.

Lue lisää

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat

Raviurheilu - Ajankohtaiset
Jalostus ja kasvatus - Ajankohtaiset
Omistaminen ja rekisteröinti - Ajankohtaiset
Nuoriso - Ajankohtaiset
Suomen Hippos - Hevosalan ajankohtaiset

Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu