salama sara 918x159

Ajankohtaista - Omistaminen

19.10.2016 Suomen Hippos ry mukana Helsinki International Horse Show’ssa

Suomen Hippos ry löytyy Helsinki International Horse Show’sta osastopaikalta 12. Osastolla on monenlaista ohjelmaa. Pisteellä on mahdollista päivittää hevosten tietoja, tehdä tietokantaan merkitsemisiä sekä omistajanvaihdoksia. Lisäksi viikonloppuna osastolla vierailevat huippuratsastajat Emma Kanerva ja Stella Hagelstam. Perjantain teemapäivänä on hevosenomistaminen, jolloin tarjolla on tarinoita kimppaomistamisesta sekä mahdollisuus lähteä mukaan ravihevoskimppaan.

Lue lisää


17.10.2016 Hevostalouden ammatillisten tutkintojen kehittämistilaisuus

Tilaisuudessa kuullaan ja keskustellaan hevostalouden tulevaisuuden näkymistä ja alan ammatillisista osaamistarpeista. Tavoitteena on kerätä tietoa ammatillisten tutkintojen sisällöllisistä kehittämistarpeista. Pääpaino on ammatillisen lisäkoulutuksen tutkinnoissa (ammatti- ja erikoisammattitutkinnot). Tavoitteena on edistää sitä, että hevostalouden koulutus ja tutkinnot vastaavat työelämän tarpeisiin. Tilaisuudessa kuullaan näkökulmia hevostalouteen nyt ja tulevaisuudessa sekä käydään keskustelua keskeisistä osaamiskokonaisuuksista ja tutkintojen kehittämisestä.

Lue lisää


14.10.2016 Tukea ja neuvoja hevosyritysten aloittamiseen ja kehittämiseen

Hevosyrittäjäuutiset jatkuivat 7.10. yritysten investointi- ja kehittämistukia koskevalla tiedolla. Maaseutuohjelmavastaava Maria Konsin-Palva Uudenmaan ELY-keskuksesta esitteli maaseutuohjelman yritystukimuodot ja yrityspalveluiden asiantuntija Auli Teppinen ProAgria Etelä-Suomesta kertoi hevosyrityksen rakentamisinvestoinneista ja tuen hakemisesta käytännössä.

Lue lisää


13.10.2016 Tallitoimijan verkkoluennot käynnistyvät perjantaina 14.10.

Hevostietokeskus toteuttaa hevostalousalan toimijoille suunnatun verkkoluentokokeilun Lapin, Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon ja Kaakkois-Suomen Ely-keskusten alueilla lokakuun 2016 - toukokuun 2017 aikana. Koulutukseen osallistuminen on maksutonta. Tallitoimijan verkkoluennot -hanke rahoitetaan Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Lue lisää


13.10.2016 Hevosenlannan hyötykäyttöhanke on käynnistynyt – vastaa kartoitukseen ja lähde mukaan

Valtakunnallinen hevosenlannan hyötykäyttöhanke on käynnistynyt elokuussa. Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua hankkeen lähtötietokartoitukseen. Hanke on nimeltään HELMET – Hevosenlanta menestystarinoiksi ja se kuuluu hallituksen kärkihankkeisiin.

Lue lisää


7.10.2016 Suomen Hippos ry:n kuukausitiedote 10 / 2016 julkaistu

Suomen Hippos ry:n kuukausitiedote 10 / 2016 on julkaistu.

Lue lisää23.9.2016 Lokakuun hevosyrittäjäuutisissa aiheena hevosyritysten investointi- ja kehittämistuet

Pienyritysten, mukaan lukien hevosyritysten, investointeihin ja kehittämiseen on olemassa erilaisia rahoitustukimahdollisuuksia. Lokakuun Hevosyrittäjäuutisissa tarkastellaan yhtä näistä, ELY-keskusten maaseutuohjelman tarjoamia mahdollisuuksia.

Lue lisää

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu