salama sara 918x159

Ajankohtaista - Omistaminen

19.10.2017 Korvauksia Teivon 17.10. keskeytettyjen ravien hevostenomistajille

Tampereen Ravirata Oy (Teivon ravikeskus) keskeytti tiistain 17.10.2017 ravit ensimmäisen lähdön jälkeen. Teivo ja Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry (SHKL) ovat sopineet, että raveihin ilmoitettujen, peruutettujen lähtöjen hevosten omistajille maksetaan kulukorvaus. Omistajan ei tarvitse olla SHKL:n jäsen.

Lue lisää


13.10.2017 Suomen Hippos ry:n lokakuun kuukausitiedote julkaistu

Suomen Hippos ry:n lokakuun kuukausitiedote on julkaistu.

Lue lisää


10.10.2017 Suomen Hippos suosittelee: Tarkkaile hevosen suun terveydentilaa ja löydä sille sopivat kuolaimet

Suomen Hippoksen selvityksessä tutkittiin kesän 2017 aikana ravihevosen suun tilaa kilpailun jälkeen. Selvityksessä myös vertailtiin erilaisten kuolainmallien vaikutusta. Kyseessä on laajin hevosen suun terveydentilaa kilpailun jälkeen kartoittanut selvitys raviurheilussa. Tuloksia tullaan hyödyntämään myös kansainvälisessä julkaisussa.

Lue lisää


26.9.2017 Hevosten hoito huippukylmähoitolaitteilla

Hevosen hoitoa ei suositella sellaisilla kylmähoitolaitteilla, joiden kaasusuihkun painetta ja lämpötilaa sekä käsiteltävän kudoksen lämpötilaa ei pystytä luotettavasti mittaamaan.

Lue lisää


26.9.2017 Kiekko Jäähän –ravit valtakunnalliselle kiertueelle syksyllä 2017

Kaksitoista Raviliiga 2017 –hevosta ostettiin Ypäjän varsahuutokaupasta 15. syyskuuta, ja on Raviliiga seuraavan vaiheen vuoro. Omistajat seuraavat joukkueidensa kapteenien eli kimpanvetäjien johdolla ravivarsojen kasvua ja kehitystä urheilijoiksi. Raviradat kutsuvat tutustumaan raviurheilun vauhtiin ja tapahtumiin. Mitä raviradoilla tapahtuukaan, kun ensimmäiset hevoset aloittavat kilpauransa ensi vuonna? Tule Kiekko Jäähän –raveihin ottamaan selvää!

Lue lisää

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu