salama sara 918x159

Ajankohtaista - Omistaminen

23.9.2016 Lokakuun hevosyrittäjäuutisissa aiheena hevosyritysten investointi- ja kehittämistuet

Pienyritysten, mukaan lukien hevosyritysten, investointeihin ja kehittämiseen on olemassa erilaisia rahoitustukimahdollisuuksia. Lokakuun Hevosyrittäjäuutisissa tarkastellaan yhtä näistä, ELY-keskusten maaseutuohjelman tarjoamia mahdollisuuksia.

Lue lisää


14.9.2016 Hevostietokeskuksen ilmaisia neuvontatilaisuuksia syys-lokakuussa

Hevostietokeskuksen "Tallitoimijan verkkoluennot" - hankkeen ilmaiset aloitusluennot pidetään syys-lokakuussa 2016. Tilaisuudet pidetään Jyväskylässä (15.9.), Mikkelissä (19.9.), Oulussa (21.9.), Kuopiossa (22.9.), Kouvolassa (26.9.), Joensuussa (3.10.), Rovaniemellä (4.10.) ja Kajaanissa (5.10.). Tilaisuudet ovat alueen raviratojen katsomo/kahvilarakennuksissa Joensuuta lukuun ottamatta, jossa tilaisuus pidetään Pohjois-Karjalan aikuisopiston auditoriossa (Kaislakatu 3, Joensuu). Tilaisuudet alkavat klo 17.30 kahvilla ja päättyvät noin klo 20.00.

Lue lisää


8.9.2016 Verkkoluentojen sarja käynnistyi – avauspäivässä aiheina vastuullisuus ja some

Uudistuva hevostalous – hankkeen verkkoluentojen sarja, Hevosyrittäjäuutiset, starttasivat 7.9. Mustialasta. Ensimmäisenä aiheena oli vastuullisuus ja viestintä. Luonnonvarakeskuksen Markku Saastamoinen pureutui hevosalan eettisyyteen ja Someco Oy:n Minna Valtari valotti sosiaalisen median mahdollisuuksia hevosyritysten näkyvyydessä.

Lue lisää


8.9.2016 Onnea etsimässä – syksyn hevoshuutokauppa lähestyy

Kolme vuotta sitten raviurheilussa potkaistiin vauhtiin uudenlainen tapa tutustua lajiin ja hevosenomistamiseen, kun ensimmäinen Raviliiga starttasi syksyllä 2013. Uusi konsepti on yllättänyt positiivisuudellaan ja tuonut väriä lajiin. Raviliiga 2013 on saamassa päätöksensä kuluvan vuoden lopussa. Uusia tapoja hevosenomistamiseen haetaan, ja 23.9. moni valmentaja suuntaa Ypäjän hevoshuutokauppaan etsimään omistajajoukoille uusia tulevaisuuden lupauksia.

Lue lisää


2.9.2016 Suomen Hippos ry:n kuukausitiedote 9/2016 julkaistu

Suomen Hippos ry:n syyskuun kuukausitiedote on julkaistu.

Lue lisää

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat

Raviurheilu - Ajankohtaiset
Jalostus ja kasvatus - Ajankohtaiset
Omistaminen ja rekisteröinti - Ajankohtaiset
Nuoriso - Ajankohtaiset
Suomen Hippos - Hevosalan ajankohtaiset
JALO - Asiaa ratsu- ja ponijalostuksesta
VOITTO - Asiaa suomenhevos- ja lämminverijalostuksesta

Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu