lahto 159x918

rss Juoksuradalta - Kilpailutoimenjohtajan palsta

29.7.2011 Kilpailu yleisöstä on kovaa

On vuoden kohokohdan aika. Kuninkuusravit on raviurheilun selkeä päätapahtuma, ajatellaanpa asiaa miltä kantilta tahansa. Kunkkareista julkaistaan Hippoksen mediaseurannan mittarien perusteella palstamillimetrejä yhtä paljon kuin tavallisesta raviurheilusta puolessa vuodessa. Uutisointi on kestänyt hyvin vuosien haasteet, vaikka palstamillit sanomalehdissä yleisesti ovatkin laskeneet. Uutiskynnys ylittyy laajalla rintamalla niin valtakunnallisesti kuin alueellisestikin.

Lue lisää


15.7.2011 Ennätykset kiinnostavat

”Suomessa on maailman paras raviyleisö”, kommentoi maailmanmestari Jody Jamieson kanadalaisessa haastattelussa vuonna 2005. Neljä vuotta aiemmin hän vakuutti suomalaiskatsojat hienoilla osaamisellaan. Jamiesonin loistosuoritukset huipentuivat St. Michel-raveissa mestaruuteen ja saivat hienon mediahuomion. Jamieson oli sittemmin vuonna 2009 maailman voitokkain raviohjastaja ja teki pr-vierailun Suomeen keväällä 2010, joten kommenteissa suomalaisesta raviyleisöstä on oltava muutakin perää kuin pohjoisamerikkalainen kohteliaisuus.

Lue lisää


8.7.2011 Kalenteria pukkaa

Vaikka kesä on tällä hetkellä hikisimmillään ja suurkilpailukaruselli kuumimmillaan, on kilpailuosaston toimiston suunnittelupöydällä katseet jo tiukasti vuodessa 2012. Ensi vuodenvaihde on koko raviurheilun ja suomalaisen hevostaloudenkin kannalta todella merkittävä käännekohta. Hevoskilpailujen V-pelien siirtyminen Veikkaukselta Fintotolle on suuri muutos, sekä taloudellisesti että operatiivisesti. Uudelleen mietittäväksi menee samalla koko ravitalouden resurssien- ja tulonjakoon liittyvät toimintamallit.

Lue lisää


29.6.2011 Palvelut paranevat

Tänään avattiin Hippoksen uudet nettisivut ja julkaistiin Heppa-järjestelmän uusi käyttöliittymä. Uudistusta valmisteltiin pitkään ja siihen valmistauduttiin jo useamman vuoden ajan. Varsinainen uudistusprojekti kesti kymmenisen kuukautta.

Lue lisää 
Tulosta sivu