lahto 159x918

Ajankohtaista - Ravit

6.2.2018 19.45

Ystävänpäiväviikolla ravikaveri ilmaiseksi mukaan kisoihin

Tunnetko sinäkin jonkin henkilön, joka ei ole koskaan käynyt raveissa? Hevosurheilu -lehti, Suomen Hippos ja raviradat tarjoavat ystävänpäiväviikon kunniaksi loistavan mahdollisuuden viedä tämän vielä raveissa käymättömän ystävän, kaverin, tuttavan, naapurin, työkaverin, joukkuekaverin tai muuten sopivasti tutun tyypin raveihin! Kaveriraveihin 11. - 16.2 ja 18. - 19.2. tarjotaan kisoihin ympäri Suomen kaksi yhden hinnalla sisään, nappaa kaveri mukaan ja lähde saattamaan hänet ravien maailmaan! Muistattehan jakaa myös tunnelmat somessa #ystäväraveihin

Kaikkien Twitterissä kuvan itsestään ja kavereistaan raveissa jakaneiden kesken arvotaan yksi kolmen kuukauden pätkä Hevosurheilu-lehteä kotiin kannettuna ja kolme Viesker-kirjaa. Lisäksi kaikkien Instagramissa kuvan itsestään ja kavereistaan kuvan jakaneiden kesken arvotaan viisi Reilu-Metri-tuotepakettia sekä Hevosurheilun heinäkasseja. Muistathan tagata kuvan hashtagilla #ystäväraveihin. Twitter- ja Instagram-kilpailujen voittajat arvotaan tempauksen päätyttyä 20. helmikuuta ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Suomen Hippoksen Facebookista löydät puolestaan kilpailun, jossa unelmiesi ravipäivästä kertomalla voit voittaa Elitloppet -risteilyn.

Ystävänpäiväviikon kaveriravit - Tervetuloa mukaan!


KAVERIRAVIT 11. - 16.2. ja 18. - 19.2.

Su 11.2. Forssa

Ma 12.2. Joensuu*, Turku*

Ti 13.2. Kaustinen

Ke 14.2. Vermo

To 15.2. Kouvola

Pe 16.2. Jyväskylä

Su 18.2. Ylivieska

Ma 19.2. Tampere*, Oulu*

 

*) Magic Monday -ravipäivinä etu vain Veikkauksen asiakaskortilla.


YstavaraveihinPalaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu