lahto 159x918

Ajankohtaista - Ravit

12.8.2017 18.36

Timo Nurmoksen valmennettavat kaksoisvoittoon Tammakriteriumissa

Timo Nurmoksen valmennettavat Gloria Web ja Ewa Cates juoksivat kaksoisvoittoon Teivon Tammakriteriumissa. Jorma Kontio ohjasti voittaja Gloria Webiä.

Teivon Tammakriteriumin voitti Gloria Web. Hevosen on kasvattanut West Breedng oy, valmentajana toimii Timo Nurmos  ja ohjastajana Jorma Kontio. Timo Nurmoksen talliin tuli Tammakriteriumista kaksoisvoitto, kun Hannu Torvinen ohjasti Ewa Catesin toiseksi. 

 

Gloria Web on vuotiaana ostettu Timo Nurmoksen talliin Ypäjän varsahuutokaupasta ja nyt kolmivuotiaana hevonen teki selvää jälkeä Tammakriteriumissa. 


-Luotettiin hevoseen ja se kyllä täytti toiveet, Jorma Kontio kertoi lähdön jälkeen. –Hevonen lähti hyvin ja saimme hyvän paikan juosta. Lähdöstä saakka oli tunne, että mahdollisuudet voittoon tänään olivat hyvät.


-Hevonen on nyt mennyt hyvin ja mielestäni syksyllä se voisi kohdata oriit Kriteriumissa, Kontio tuumi.


Timo Nurmos oli tyytyväinen valmennettaviinsa.


-Tänään meni kaikki hyvin, Nurmos totesi lähdön jälkeen. –Tämä hevonen on kehittynyt hyvin, ei ole vielä juossut väsyksiin missään. Terveenäkin tämä on pysynyt ja on rauhallinen käsitellä.

T76-Tampere-Tammakriterium-Gloria-Web-Kontio-0817-APy-(1)-NET
Gloria Web ja Jorma Kontio. Kuva: Ada Pykäläniemi


Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu