lahto 159x918

Ajankohtaista - Ravit

9.7.2018 12.45

Ruotsalainen Heavy Sound suosikkina St Michel -ajoon

Daniel Redénin valmentama Heavy Sound lähtee vitosradalta tavoittelemaan sunnuntaina 80 000 euron ykköspalkintoa St Michel -ajossa. Helpolla Kenneth Haugstadin ajokki ei pääse, sillä sisäpuolelta tuliselle mailille starttaavat mm. italialaistamma Piece Of Mind sekä Elitloppet-finaalissa keulaan pamauttanut Pastore Bob. Suomalaisista rata-arvonnan onnekkain oli sisäradan saanut Workout Wonder.

02_Heavy_Sound
Heavy Sound


Mikkelin raviradalla ollaan tyytyväisiä päälähdön osallistujakaartiin.

”Olen iloinen, että Redénin tallista saatiin kova osallistuja. Pastore Bob on vauhdeiltaan St Michel-hevonen ja Alessandro Gocciadoro on ollut kevään ja kesän väriläiskä suurtapahtumissa. Mukana on myös hyvä kattaus kotimaan parhaimmistoa”, toimitusjohtaja Kari Tiainen summaa.

 

Ensi viikonloppuna Mikkelissä nähdään St Michel -ajon ohella monia tasokkaita ja mielenkiintoisia lähtöjä. Sunnuntaina Eugen Pylvänäisen muistoajossa Rubio ja Virginia Grif mittaavat Suomen 4-vuotiaiden tason. Tammatähdessä Akaasia ja Saaga S viimeistelevät virettään kuningatarkilpailuun. Upouudessa Varsakunkku-kilpailusarjassa ajetaan ensimmäinen finaali.

 

Lauantaina kylmäveriparhaimmisto ottelee Suurmestaruudesta Välähdyksen ja Polaran johdolla. Suur-Hollolan sankaritar Ranch Kelly on puolestaan lämminveristen tammatähden suosikki.

 

 

St Michel -ajo 2018:

1 Workout Wonder / Tommi Kylliäinen

2 Peace Of Mind* / Alessandro Gocciadoro

3 Pastore Bob* / Johan Untersteiner

4 Midnight Hour / Ari Moilanen

5 Heavy Sound* / Kenneth Haugstad

6 Victory Bonsai / Marko Hakkarainen

7 Elian Web / Janne Soronen

8 Starzinner / Iikka Nurmonen

 

 

 

Lisätiedot:

 

Mikkelin Ravirata Oy:n toimitusjohtaja

Kari Tiainen

p. 0500 493 760


Palaa otsikoihin

Uutiset sähköpostiin?

Haluatko Hippoksen uutiset sähköpostiisi? Valitsemalla allaolevasta valikosta sinua kiinnostavat aiheet, saat ajankohtaiset uutiset aiheesta suoraan sähköpostiisi. Lisäksi lähetämme kuukausittaisen yhteenvedon raviurheilun, hevoskasvatuksen ja hevosenomistamisen ja koko hevosalan ajankohtaista asioista. Uutispalvelu on ilmainen. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Postituslistat


Sähköpostiosoitteesi :

 
Tulosta sivu